Trafikken må finde en anden Genvej

Mandag 13. august 2018 kl: 11:23
Af: Redaktionen

Syd for Aarhus blev der for en del år siden anlagt en ny vej, som fiorbinder Motorvej E45 med det stykke motorvej, der fører til og fra det sydlige Aarhus og Aarhus Havn. I de næste uger får Genvejen ny asfalt efter at være blevet udvidet

Genvejen blev fra starten ganske populær - især blandt lastbilchauffører, der fik lettere ved at komme til og fra eksempelvis Aarhus Havn med containere og andet gods, der skulle ud at sejle, eller var kommet til havnen med skib og skulle køres det sidste ud til modtagerne.


I de seneste måneder har Vejdirektoratets entreprenører arbejdet med at udvide Genvejen - et arbejde, der nærmer sig sin afslutning.


Tilbage står kun at lægge det øverste lag asfalt - slidlaget - på det stykke af vejen, der er blevet udvidet, samt på motorvejsrampen 49.


Slidlagsarbejdet bliver udført i aften- og nattetimerne fra 18. - 26. august mellem klokken 18 og 06.


Genvejen bliver derfor spærret for trafik i disse perioder, både på vejen og motorvejsrampen. Der vil blive etableret en omkørselsrute, som trafikanterne skal følge via skiltning.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.