Kompromis åbnede dørene for buspassagerne i Randers

Mandag 16. juli 2018 kl: 14:30
Af: Redaktionen

Fredag morgen genoptog buschaufførerne hos Nobina i Randers deres arbejde efter et fagligt møde, hvor parterne indgik et kompromis frem til mandag. Onsdag eftermiddag og hele torsdagen hold busserne ellers stille på grund af en strid mellem chauffører og Nobia. Chaufførerne var og er stadig utilfredse med ledelsen hos Nobina, som blandt andet har givet en tillidsmand en advarsel og lovet andre chauffører fastansættelse uden at løftet er blevet indfriet


3F-formand Jens Kristian Laursen i Randers har været med til at løse op for den fastlåste situation mellem Nobina’s ledelse og chaufførerne. Mandag er der lagt op til forhandlinger med det mål, at løse konflikten og sikre, at bybusserne i Randers kører efter planen.


Jens Kristian Laursen siger til Randers Amtsavis, at der fra begge sider er udvist vilje til forhandling. 


- Chaufførerne har givet klart udtryk for, at de vil have de her ting igennem, og de står sammen 100 procent i ensstemmighed. De har fået nok, og nu vil de have løsninger. Men de er utroligt glade for, at de igen kan komme ud at betjene deres kunder, og de er kede af den ulejlighed, de har forvoldt. De er udmærket klar over, at passagererne har været uskyldige gidsler i det her, siger Jens Kristian Laursen ifølge Randers Amtsavis.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.