Berlin’s kollektive transport får el-busser

Torsdag 21. juni 2018 kl: 10:49
Af: Redaktionen

Mercedes-Benz skal levere 15 el-busser til Berliner Verkehrsbetriebe (BVG). Ordren på de 15 elektriske busser er den tredje, som Mercedes-Benz får på de kommende elektriske Citaro-busser, der først kommer i serieproduktion inden udgangen af 2018

Berlin’s kollektive transport får el-busser
Mercedes-Benz vil vise den nye el-bus frem ved en begivenhed i july forud for den internationale transportmesse IAA i Hannover i september. De 15 elektriske busser skal leveres i første kvartal næste år. El-bussen fra Mercedes-Benz er forsynet med ti batterimoduler, som vil blive opladt på busdepoterne. Busserne bliver drevet frem af el-motorer placeret tæt på hjulene. Et forfinet styresystem blandt andet med en varmepumpe holder energiforbruget nede - og dermed rækkevidden oppe.


Fornyligt afgav Berliner Verkehrsbetriebe (BVG), der er tysklands største busoperatør, en ordre på op til 950 bybusser, som Mercedes-Benz skal levere de kommende år. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.