DriveNow udvider flåden med 200 ekstra biler

Tirsdag 19. juni 2018 kl: 16:10
Af: Redaktionen

DriveNow udvider bilflåden med 200 biler, som udover den elektriske BMW i3’er fremover vil bestå af biltyperne BMW 1-serie samt en tre- og femdørs Mini Cooper

- De nye biler er benzindrevne, hvilket betyder, at fleksibiliteten for vores kunder øges. For eksempel kan du nu køre længere ud af byen, da du blot skal tanke på almindelige tankstationer - og altså ikke via ladestationer, som du skal med vores elektriske biler. Vi får også forskellige bilstørrelser, så du med vores BMW 1-seriebil får et større bagagerum, hvilket vi især tror, børnefamilierne får glæde af, siger Morten Jakobsen, der er Head of Mobility Services i DriveNow.


DriveNow’s biler har været en del af bybilledet siden efteråret 2015, og konceptet har vokset sig større og større i københavnernes bevidsthed. DriveNow har i dag over 60.000 kunder og en stigende omsætning. For to år siden kørte DriveNow’s biler to ture om dagen, mens de i dag er ude at trille over fem ture om dagen. 


- Det er altid svært at være blandt firstmoverne og være med til at ændre folks vaner. Nu har vi etableret og udviklet os, vi har lært af vores erfaringer, og vi er især blevet mere effektive. Vi har tilpasset os markedet, og det gør, at vi er klar til næste fase. Vi tror på, at jo flere muligheder og jo mere fleksibilitet, vi kan give vores kunder, jo mere levedygtige bliver bybilerne, siger Morten Jakobsen.   


DriveNow-området udvides med bilerne
Med de nye biler kan DriveNow også udvide det området, hvor man kan finde en DriveNow-bil. Herunder kan man se de områder, hvor man kan starte en tur samt parkere i en DriveNow-bil:
  • København
  • Frederiksberg
  • Tårnby Kommune
  • Alle hospitaler i Københavnsområdet
  • Kastrup Lufthavn
  • IKEA Gentofte og IKEA Taastrup
  • Områder ved DTU i Lyngby samt i Dragør og Ballerup
  • Stationerne i Malmparken, Høje Taastrup og Skovlunde




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.