Transportorganisation får ny politisk chef

Torsdag 14. juni 2018 kl: 12:59
Af: Redaktionen

ITD, der organiserer omkring 800 virksomheder på transport- og logistik-området, har fået ny politisk chef. Det er Jørn-Henrik Carstens, der hidtil har været chefkonsulent i organisationen

Transportorganisation får ny politisk chef
Jørn-Henrik Carstens vil sammen med de øvrige medarbejdere i ITD’s politiske afdeling arbejde på at fremme ITD's politiske mærkesager på vegne af ITD’s medlemsvirksomheder. 


- Det glæder mig, at Jørn-Henrik Carstens har takket ja til at stå i spidsen for ITD´s politiske arbejde. I ITD er og vil vi være dem, der leverer saglige, relevante og afbalancerede oplysninger til politikere, myndigheder og samarbejdspartnere, når vi arbejder for gode rammevilkår for vores medlemsvirksomheder nationalt og i EU. Det vil Jørn-Henrik Carstens som politisk chef i ITD være garant for, siger Carina Christensen, der er administrerende direktør i ITD. 
 

Jørn-Henrik Carstens har en baggrund som lastbilmekaniker, bil- og køreprøvesagkyndig og teknisk konsulent. Han kom til ITD i 2007, hvor han frem til 2011 arbejdede som teknisk konsulent i ITD’s medlemsservice med ansvarsområder inden for teknik, vægt og dimensioner, lastsikring, trafiksikkerhed, modulvogntog og særtransport. 


Siden 2012 har han arbejdet som chefkonsulent i ITD’s politiske afdeling med ansvar for områderne teknik, digitalisering, trafiksikkerhed, alternative brændstoffer, modulvogntog, vægt og dimensioner, særtransport og det seneste år køre- og hviletid.


Jørn-Henrik Carstens ser frem til at være med til at forme ITD's politiske linje nationalt og europæisk som ny politisk chef.


- ITD er kendt for at gå foran og arbejde målrettet for at professionalisere transport- og logistiksektoren. Vi vil fortsætte med at basere vores politiske arbejde på fakta og bruge fakta til at få åbnet dørene på Christiansborg og i Bruxelles, så vi kan få vores positioner ført ud i livet til gavn for vores medlemsvirksomheder, siger Jørn-Henrik Carstens. 

Jørn-Henrik Carstens vil arbejde ud fra ITD's hovedkontor i Padborg, men vil ofte være at møde på ITD’s kontorer i København og Bruxelles. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.