To busser stødte sammen på motorvejen ved Solrød

Mandag 4. juni 2018 kl: 11:32
Af: Redaktionen

Fredag eftermiddag fik politiet på Midt. og Vestsjælland en melding via 112 om, at to busser med passagerer var stødt sammen i det sydgående spor på motorvejen ud for afkørsel 31 Solrød S. Meldingen lød, at nogle passagerer var klemt fast, så brandvæsnet blev sammen med fire-fem ambulancer sendt til stedet med frigørelsesmateriel

Motorvejen blev kortvarigt spærret helt i sydgående retning, men kort efter blev en enkelt vognbane lukket op forbi uheldsstedet. Da der var tæt trafik på motorvejen fredag eftermiddag medførte uheldet lang kødannelse i nordlig retning op til motorvejssammenfletningen i Ishøj/Hundige. 


De to busser, der var stødt sammen, var på vej sydover efter hinanden. Ulykken skete, da chaufføren i forreste bus - en 30-årig mand fra Aarhus - bremsede op for en forankørende, hvilket den bagved kørende chauffør - en 46-årig mand fra Holstebro -  opdagede for sent, så han kørte op i bagende af bussen foran. 


Politiet oplyser, at der var i alt omkring 130 passagerer i de to busser. Passagererne kom selv ud af busserne og ventede efterfølgende på erstatningsbusser. Seks personer blev kørt på skadestuerne i henholdsvis Køge og Slagelse, hvor de blev tilset for smerter i nakken - og den 46-årige chauffør for eventuel brud på den ene fod. 


Motorvejen blev genåbnet for trafik i alle spor omkring klokken 17, efter at passagerne var samlet op af erstatningsbusser, og de beskadigede busser var fjernet.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.