Transportkoncern investerer i 240 veksellad

Tirsdag 22. maj 2018 kl: 12:15
Af: Redaktionen

Transportkoncern investerer i 240 veksellad

P&O Ferrymasters har investeret et flerecifret millionbeløb i 240 nye veksellad, der skal bruges til at øge koncernens europæiske multimodale netværk

Der er tale om 240 45- -fods enheder med gardinopbygning, som P&O Ferrymasters fremhæver som de generelt mest egnede til godstransport, da de både kan læsses bagfra, fra siderne og oppe fra De 240 nye enheder skal bruges til transport med både lastbiler og tog. Vekselladene vil eksempelvis blive brugt til transport af kemikalier, står, papir, autodele og stykgods.


Designet af vekselladene betyder lav egenvægt, som øger lasteevnen og i sidste ende bidrager til bedre udnyttelse af energien, da der er mindre dødvægt at køre rundt med. 


De nye 45 fods veksellad, der er købt i Italien hos Centro Costruzioni Furgonature Containers S.r.I., vil blive sat ind på P&O Ferrymasters forbindelser til Polen, Italien og Spanien.


P&O Ferrymasters er placeret 20 steder i 12 europæiske lande og beskæftiger sig med multimodal godstransport med lastbil, tog og skib.


P&O Ferrymasters har en flåde på 4.000 trailere og containerere
P&O Ferrymasters ejer en jernbaneterminal i byen Oradea i Rumænien. Her håndteres gods til Storbritannien, der kommer fra Asien via Silkevejen.


P&O Ferrymasters er et selskab under P&O Ferries, som betjener otte færgeruter mellem Storbritannien, Frankrig, Nordirland, Irland, Holland og Belgien. Flåden består af over 20 skibe, der transporterer 8,4 millioner passagerer og 2,3 millioner ton gods årligt.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.