Mindre vognmandsfirma på Sjælland kan køre med gravkøer

Onsdag 16. maj 2018 kl: 10:52
Af: Redaktionen

Mindre vognmandsfirma på Sjælland kan køre med gravkøer

Jørn Bolding A/S i Esbjerg har leveret en fabriksny Goldhofer-sættevogn af typen STZ-L 4 til Alf Myhre Transport ApS i Jyllinge på Sjælland. Den nye sættevogn bliver udstillet på Vestfyn Trækker i næste uge

Den nye Goldhofer-sættevogn er udstyret med et superfleksibelt hjul-grøftsystem, så de fleste maskine kan passe ned i hjul-grøfterne og totalhøjden reduceres. 


Foran første aksel er der en dyb grøft i begge sider, denne grøft kan forlænges, når sættevognen trækkes ud. Samtidig findes der mellem første og anden aksel en fast hjulgrøft.


Grøfterne er afdækket med specielle aluminiumsplader, som kan bruges i mange forskellige positioner - både som afdækning af grøfter eller som bund i grøfterne, når sættevognen trækkes ud.
 
Bagerst på sættevognen findes en dyb grave-arms-grøft, således at transport af gravemaskiner kan reduceres i totalhøjden.


Sættevognen er leveret med BPW ECO Max-aksler med luftaffjedring og monteret med Continental tvillingedæk. Første aksel er selvstyrende og med liftfunktion, mens anden og fjerde aksel er hydraulisk tvangsstyret.


Lastefladen er med udtræk og måler 9.200 x 2.550 mm og kan udtrækkes med 4.190 mm til en maksimal længde på 13.390 mm. Låsning af udtrækstrin sker via fjedercylinder og konusbolt.


Ramperne er to-delte med hydraulisk hæveværk, som er forskydelig til siden via hydraulik. I Rampecylinderen er integreret en mekanisk rampesikring for sikring i transportstilling. De hydrauliske funktioner som styring, ramper og støtteben styres alle via radio-fjernbetjening.


På traileren er også monteret anti-skridbelægning på alle trinbrætsflader, Wabco Smartboard, centralsmøringsanlæg af fabrikatet Bekamax samt Bosch elektrohydraulikaggregat.
Chassiset er svejst i højkvalitets finkornsstål og lakeret i blå farve. Goldhofer’s lakeringsproces er bygget op i otte trin og er en kvalitetsstandard på alle Goldhofer køretøjer.


Den nye Goldhofer-sættevogn bliver udstillet på Vestfyn Trækker fredag til søndag i næste uge.


Interesserede kan hente adgangskort til Vestfyn Trækker her:




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.