Ny arbejdsgiver er kommet op på godt 100 medlemmer

Onsdag 25. april 2018 kl: 11:55
Af: Redaktionen

Over 100 virksomheder hat meldt sig ind i transportorganisationen ITD’s arbejdesgiverforening - ITD Arbejdsgiver. Det kom frem på ITD Arbejdsgivers generalforsamling, der blev afholdt i Fredericia tirsdag

ITD Arbejdsgiver organiserer vognmænd, transport- og logistikvirksomheder og har indgået en overenskomst Krifa i 2016. 
 

- ITD Arbejdsgiver og Krifa har lavet en mindstelønsoverenskomst, og jeg er sikker på, at den er forklaringen på de mange medlemmer. For overenskomsten giver blandt andet mulighed for, at dele af lønnen kan forhandles lokalt til gavn for både medarbejdere og ledelse. Samtidig har overenskomsten en rigtig god pensionsordning, siger vognmand Gert Jakobsen, der er formand for ITD Arbejdsgiver - og formand for ITD.
 

Medlemstallet blev fremlagt på ITD Arbejdsgivers ordinære generalforsamling, hvor der ikke var valg til bestyrelsen, men som følge af vedtægterne skete der alligevel en udskiftning i bestyrelsen, hvor Niels Juul Nielsen erstatter Poul Henrik Schou som næstformand i foreningen.
 

På generalforsamlingen blev der set tilbage på det forgangne års arbejde, og et af hovedpunkterne var rapporten God Arbejdslyst, som ITD (Arbejdsgiver) og Krifa udgav i januar 2018.
 

Lastbilchauffører, disponenter, lagermedarbejdere og andre, der arbejder hos ITD’s medlemsvirksomheder, har ifølge rapporten en lidt højere arbejdslyst end gennemsnittet af danskere. På en skala fra 0 til 100 ligger medarbejdernes arbejdslyst på 76 point. Det er lidt højere end danskernes gennemsnitlige arbejdslyst, som ligger på 74 point.
 

- Det var i forvejen vores opfattelse, at folk er glade for at arbejde i vejgodstransportbranchen. Men det er rigtig dejligt at få sat tal på, at arbejdslysten hos de ansatte i ITD’s medlemsvirksomheder er høj og faktisk højere end danskernes gennemsnitlige arbejdslyst, siger Trine Schiørring Plesner, der er direktør for ITD Arbejdsgiver.
 

De to mest afgørende faktorer for arbejdslysten hos både ITD-medlemmers medarbejdere og den gennemsnitlige dansker er, at arbejdet giver mening, og at vi mestrer vores job.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.