DIREKTØR FOR TRANSPORTORGANISATION:

- Vi arbejder konstruktivt på at nå et stærkt forhandlingsresultat

Mandag 16. april 2018 kl: 12:12
Share  


Af: Redaktionen

Carina Christensen, der er administrerende direktør i transportorganisationen ITD, der organiserer omkring 800 virksomheder på transportområdet, berørte i sin beretning på organisationens generalforsamling lørdag, ITD’ politiske indsats, der varetages fra både Padborg, København og Bruxelles


I øjeblikket er det EU-Kommissionens vejpakke, der fylder i arbejdet, og det ventes, at EU-Kommissionen onsdag 2. maj 2018 offentliggør sit tredje og sidste vejpakkeudspil. 


- I ITD arbejder vi konstruktivt på, at der nås et stærkt forhandlingsresultat om vejpakken, som kan samle landene i EU. For os er det afgørende, at alle europæiske regler skaber fair og lige konkurrencevilkår for alle virksomheder i EU. De skal være klare, så de fortolkes ens, og de skal kunne kontrolleres og håndhæves effektivt af myndighederne, siger Carina Christensen.

Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.