Lastbilchauffør kørte venstre om et helleanlæg

Tirsdag 20. marts 2018 kl: 12:11
Af: Redaktionen

I sidste oplevede lastbilchauffør Asbjørn Vester fra Nykøbing Mors at blive overhalet af en anden lastbil, da han kom kørende nord på ad Rute 13 ved Tørring nordvest for Vejle. Det usædvanlige var, at overhalingen skete venstre om et helleanlæg. Asbjørn Vester var så forarget, at han delte en optagelse af overhalingen på Facebook, hvor klippet er blevet delt flere hundrede tusinde gange - en af seerne har meldt den overhalende lastbilchauffør til Sydøstjyllands Politiet

Ifølge flere medier står den pågældende chauffør, der kørte i en dansk registreret lastbil, til mindst ét klip i kørekortet og en bøde. Under skærpende omstændigheder kan det ende med en betinget eller ubetinget frakendelse af kørekortet.


Asbjørn Vester kører med et kamera monteret i sin lastbil, som han kan slå til med en knap, hvis der sker noget, han mener, det er værd at gemme. Og oplevelsen i sidste uge var ikke blot værd at gemme - men så chokerende, at han mente, der skulle deles med andre på Facebook.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.