22-årig mand slog DSB-medarbejder i toget

Tirsdag 13. marts 2018 kl: 10:09
Af: Redaktionen

Klokken 04.28 natten til tirsdag fik Midt- og Vestsjællands Politi et opkald fra DSB om, at en DSB-ansat i toget på vej mod Københavns Lufthavn var blevet overfaldet af en mandlig passager i toget, der ville ankomme til Roskilde Station kort itd efter. På togstationen fik politiet kontakt til en 22-årig mand fra Nyborg, som blev anholdt og sigtet for vold mod en 45-årig mandlig DSB-ansat


Den 22-årige havde i toget først siddet på et sæde, der var reserveret til en anden rejsende. Han blev bedt om finde et andet sted i toget, hvorefter den DSB-ansatte fandt ham siddende på 1. klasse uden at have den fornødne billet til at sidde der. Den 22-årige blev igen bedt om at flytte sig, hvorefter han igen satte sig på et reserveret sæde. Efter at han for tredje gang blev bedt om at finde et andet sæde, overfaldt han den DSB-ansatte med et par slag mod hans ansigt, ligesom han forsøgte at sparke ud efter DSB-manden. 


Politiet tog den anholdte 22-årige mand med til politistationen. Politiet forventer at løslade den 22-årige efter endt afhøring og sagsbehandling, da der ikke er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.