Polske tyve blev snust op at sporhunde

Torsdag 8. marts 2018 kl: 14:05
Af: Redaktionen

Politihunde førte natten til onsdag politiet på sporet af polske tyve, der havde formodes at have deltaget i et tyveri fra en lastbil, der holdt ved Ejer Baunehøj

Natten til onsdag førte politihunde fra Sydøstjyllands Politi deres førere gennem grøfter, over enge, asfalt og sumpe - en tur på over fem timer og 13-15 kilometer - frem til tre polske mænd, som blev anholdt, fordi de formodedes at have deltaget i et tyveri fra en lastbil ved Ejerbavnehøj.


Eftersøgningen blev sat i gang, fordi et opmærksomt vidne havde kontaktet Sydøstjyllands Politi, da han havde set flere mænd i færd med at skære presenningen op på en lastbil, der holdt parkeret på rastepladsen ved Ejer Baunehøj.


Sydøstjyllands Politi sendte en patrulje af sted ved et-tiden, og da patruljen kom til rastepladsen, løb flere personer væk fra lastbilen. Det lykkedes patruljen at anholde tre mænd, men da vidnet havde set flere personer løbe fra stedet, blev hundepatruljer fra Sydøstjyllands Politi tilkaldt. Og efter deres ihærdige arbejde blev de sidste tre mænd fundet og anholdt.


På rastepladsen fandt Sydøstjyllands Politi en hvid polskindregistreret varebil, hvori der blev fundet 130 stationære computere, en natkikkert og 37 fjernstyrede biler. I alt til en værdi omkring 500.000 kroner. Tingene stemte overens med de ting, der manglede fra den polskindregistrerede lastbil, der havde fået skåret sin presenning op.


Alle seks mænd, der blev anholdt, er fra Polen. De er henholdsvis 23, 23, 24, 26, 29 og 54 år. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.