Efterladte søfolk har fået mad på deres skib

Mandag 5. marts 2018 kl: 11:10
Af: Redaktionen

Fredag sørgede repræsentanter for det Internationale Transportarbejderforbund ITF og Søfartsstyrelsen for, at 19 søfolk fra Ukraine og Rusland, der har været efterladt på deres skib i Aalbæk Bugt, fik mad og drikke - og løn

Fredag blev der bragt fem paller med proviant ud til det russisk-tyrkisk tankskib, der i over tre uger har ligget for anker otte sømil ude i Aalbæk Bugt nord for Frederikshavn.


ITF-inspektør, Morten Bach, var med på turen og fortæller til Fagbladet 3F, at besætningen kun havde lidt proviant tilbage, og at den ikke var frisk. 


- Vi havde fem paller proviant med, og det var godt med friske forsyninger, fortæller Morten Bach, der kom ombord på skibet sammen med repræsentanter fra Søfartstyrelsen, forsikringselskabet og flagstaten Malta.


Fagbladet 3F skriver, at søfolkene også har fået den løn, de har haft tilgode.


Søfartsstyrelsen foretog en inspektion af forholdene på skibet, der er tilbageholdt. Synschef i Søfartsstyrelsen Martin John siger, at Styrelsen har gennemgået skibet, og at næste skridt bliver at vurdere, hvilke krav, der skal stilles.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.