Vognmands-erfagruppe har fået ny formand

Fredag 9. februar 2018 kl: 14:12
Af: Redaktionen

DTL Kran Blok Erfa - Erfa-gruppen for vognmænd, der arbejder med kraner og blokvogne og er medlem af vognmandsorganisationen DTL - har fået ny formand


Onsdag i denne uge holdt DTL Kran Blok Erfa sit første styregruppemøde siden årsmødet, hvor der blev valgt tre nye medlemmer til styregruppen og et nyt medlem til suppleantgruppen.


På styregruppemødet har den nye styregruppe konstitueret sig med en ny formand og en ny næstformand.


Styregruppen har valgt Michael B. P. Mangelsen, der er afdelingsleder hos SCT Transport A/S, som ny formand og Mark Kristensen fra Tage Kristensen A/S, som ny næstformand.


- Det er en svær opgave at skulle efterfølge Frank Segall, der med et stort engagement har udført et kæmpearbejde for Kran Blok Erfa, hvor han har haft sæde i styregruppen i 24 år, heraf de sidste 16 som formand, siger den nye formand Michael B.P. Mangelsen. 


- Det har været en stor indsats, som det bliver svær at leve op til. Derfor har vi også valgt at vi i fremtiden vil delegere flere at opgaverne ud, så vidt det er muligt, påpeger han.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.