Handelsvirksomhed i Viborg er klar til at overføre varerne med ny anhænger

Fredag 9. februar 2018 kl: 10:01
Af: Redaktionen

Viborg-virksomheden Andersen Handel ApS, der udfører landsdækkende transportopgaver og salg af biobrændsel, har fået leveret en ny tre-akslet Kel-Berg overføringsanhænger med lang bogie til containere på mellem 7 og 7,5 meter

Handelsvirksomhed i Viborg er klar til at overføre varerne med ny anhænger
Den nye overføringsanhænger, der er leveret af Lastas i Hedensted, er bygget op over et chassis med længdevanger opsvejst i I-profil med vridningsstabiliserende forstærkningsplader i bagenden og ved tip stemplet.


Bagenden kan justeres til containere på mellem 7,0 og 7,5 meter.


Omkring to tredjedele af længden er fremstillet med tre-vejs tipramme der er forsynet med fire pneumatiske låse, der er låsbare på udvendige side af container-rammen 


På venstre side er der monteret en værktøjskasse i plast.


Overførselsanhængeren er leveret med tre ni-tons luftaffjedrede aksler med tromlebremser. De to bagerste aksler en monteret i en såkaldt langbogie med større afstand end mere traditionelle bogier. Den forreste bagaksel har løftefunktion. Der er også monteret et enkelt reservehjulsophæng. 


Den nye overføringsanhænger er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.