NY HAVNEFORMAND:

Der er brug for at investere på og omkring havnen

Tirsdag 6. februar 2018 kl: 09:05
Af: Redaktionen

- Horsens Havn er inde i en spændende udvikling, og den glæder jeg mig til at bidrage til de næste fire år. Potentialet er stort, men vi kommer ikke uden om, at der også skal investeringer til for at håndtere væksten. Sådan lyder det fra den nye formand for Horsens Havn’s bestyrelse, Claus Kvist Hansen

Claus Kvist Hansen, der har siddet i formandsstolen siden nytår, vil i de kommende måneder  bruge tid på at komme tættere på havnens hverdag og virksomheder.


- Havnen er et stort aktiv for byen med mange arbejdspladser - også dem, der følger med længere inde på land. Derfor er det vigtigt for kommunen, at havnen trives og kan udvikle sig og leve op til de forventninger og de krav, kunderne har. Samtidig skal vi sikre, at erhverv og boliger fortsat kan trives over for hinanden, siger Claus Kvist Hansen, som også nævner infrastrukturen omkring havnen som et vigtigt fokusområde de kommende år.


Ud over Claus Kvist Hansen består bestyrelsen af næstformand Per S. Andersen, Ole Dahl Kristensen, Bjarne Sørensen, Anne V. Kristensen, Allan Hjorth, Børge Sørensen og Anders Jørgensen.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.