Mindre dansk speditionsvirksomhed bliver en del af en international fransk koncern

Torsdag 1. februar 2018 kl: 09:53
Af: Jesper Christensen

Den franske transport- og logistik-koncern, Bolloré Logistics, har købet aktiemajoriteten i den danske speditionvirksomhed, Global Solutions A/S, som blev etableret af Thomas Toubro i 2006. Global Solutions A/S har afdelinger i Vejle og Dragør

Med købet af Global Solutions A/S får Bolloré Logistics, der er en stor international transport- og logistikvirksomhed, en mulighed for at styrke sin tilstedeværelse i Danmark. Global Solutions A/S har siden starten i 2006 opbygget en ekspertise inden for luftfragt, søtransport og ekspres-forsendelser med fokus på aksen mellem Europa og Asien.


Bolloré Logistics er allerede tilstede i Norge.


I Europa har Bolloré Logistics har i dag 165 kontorer fordelt på 22 lande.


Bolloré Logistics har rødder tilbage til 1822, hvor familievirksomheden Papeteries Bolloré blev etableret i byen Quimper ved floden Odet i Bretagne i det vestlige Frankrig. Gennem de seneste 25 år er Bolleré-koncernen vokset betydeligt gennem opkøb af virksomheder i forskellige lande. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.