It-leverandør kommer efter opkøb op på 400.000 flådestyringsabonnenter

Onsdag 31. januar 2018 kl: 14:51
Af: Redaktionen

Canadiske Fleet Complete har købt estiske Ecofleet, der har omkring 80.000 flådestyrings-abonnenter i Norden og Baltikum. Med købet kommer Fleet Complete op på en abonnentbase på over 400.000 licenser

Fleet Complete, der er en hurtigt voksende leverandør af IoT-løsninger (Internet of Things) indenfor flådestyring og ”connected cars”, meddelte onsdag, at selskabet har overtaget Ecofleet, der er en ledende telematikudbyder i Norden og Baltikum. Opkøbet er Fleet Completes andet opkøb i Europa siden ITmobile blev opkøbt i 2016 (nu Fleet Complete Europe). Opkøbet i 2016 sikrede selskabet tilstedeværelse i Holland, Belgien, Luxemburg, Østrig og Tyskland.


Ecofleet, de i øjeblikket er den største telematikudbyder på det nordeuropæiske marked, tilbyder avancerede, omkostningseffektive trackingløsninger til administration af køretøjer og mobilt materiel i Danmark, Finland, Sverige, Norge, Estland, Letland og Litauen. Virksomheden har over 80.000 abonnenter fordelt på såvel mindre virksomheder som store virksomhedsflåder. Fleet Complete opnår med købet en abonnentbase på over 110.000 i Europa og 400.000 på verdensplan. 


Ecofleets stiftere og ledelsesteam vil fortsætte med at drive forretningen i regionen og vil tilpasse den lokale markedskompetence med Fleet Completes globale mål. Autolog by Ecofleet - en GPS-baseret automatisk kørebogsløsning, som håndterer landespecifikke regler og skattelovgivning, vil fortsat blive tilbudt som et selvstændigt brand. Fremtidige planer inkluderer at tilbyde Autolog til andre europæiske regioner samt Nordamerika.


Ved at udnytte Ecofleets store succes og kombinere den med Fleet Completes omfattende IoT-infrastruktur og partnerskaber med globale mobiloperatører, vil vi være i stand til at etablere en stærk global IoT-platform, der vil være til stor gavn for flådeejende virksomheder verden ove, siger Tony Lourakis, der er CEO for Fleet Complete. 


Fleet Complete vurderer, at de nordeuropæiske telematikmarkeder vil indenfor de næste fem år blive modne til en betydelig vækst. Selskabet er stærkt fokuseret på at trænge ind på det europæiske langdistancemarked, og udnytte dets nuværende succes i Nordamerika med de obligatoriske Electronic Logging Devices (ELD), som alene i løbet af december 2017 indbragte over 30.000 nye licenser. 


Fleet Complete har også til hensigt at udvikle stærke relationer til OEM-producenter af erhvervskøretøjer i Vesteuropa. Målet er at levere avancerede IoT-løsninger, der kan hjælpe virksomheder med at reducere nedetid og de samlede ejeromkostninger for deres flåde samtidig med, at effektiviteten af ​​gods- og passagertransport øges. 


Løsningerne er relevante for alle typer af flåder uanset branche, arbejdsrutiner og køretøjstyper. Fleet Complete vil også udnytte Ecofleets unikke puljebilsfunktionalitet for at fremme delebilsteknologien i Europa og andre markeder. 


Om Fleet Complete
  • Fleet Complete, der har hovedsæde i Canada, er en global og markedsledende IoT-leverandør af forretningskritiske løsninger til administration af bilflåder, materiel og mobile arbejdsstyrker.  
  • Fleet Complete har over 400.000 abonnenter og 30.000 virksomhedskunder verden over.
  • Fleet Complete har indgået strategiske partnerskaber med AT&T i USA, TELUS i Canada, Telstra i Australien og T-Mobile i Europa
  • Fleet Complete r en af de hurtigst voksende virksomheder i Nordamerika, og har vundet en række priser for innovation og vækst

Om Ecofleet
  • Ecofleet er en estisk baseret international softwarevirksomhed specialiseret i GPS-baserede flåde- og opgavestyringsløsninger samt elektroniske kørebøger
  • Fokus er på at optimere driften af bilflåder og relaterede processer, så kunderne kan reducere omkostninger og øge indtjeningen
  • Med over 80.000 abonnenter og tilstedeværelse i godt 20 lande er Ecofleet en af de ledende telematikudbydere i Skandinavien, Baltikum og Østeuropa






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.