Østjyske borgere får flyforbindelse til Sydfrankrig

Onsdag 10. januar 2018 kl: 12:54
Af: Redaktionen

Det strategiske samarbejde mellem SAS og Aarhus Airport udmønter sig i endnu en ruteåbning. Til foråret kan man også flyve til Nice fra Aarhus Airport i Tirstrup på Djursland

I oktober sidste år offentliggjorde SAS og Aarhus Airport planerne for et strategisk samarbejde og en aftale om at åbne fem nye ruter. Nu præsenterer de to parter igen en ny rute. Fra 14. april kan man flyve direkte til Nice i Sydfrankrig.


Med de to eksisterende ruter til København og Malaga, de fem nyligt annonceret ruter til Oslo, Stockholm, München, Mallorca og Split samt den nyeste tilføjelse til Nice, får SAS otte ruter til og fra Aarhus Airport. Som følge af samarbejdet mellem SAS og Aarhus Airport ventes lufthavnens trafik at vokse med over 50 procent.


- Vi har et aldeles godt samarbejde med SAS. Ligesom de fem nye ruter i efteråret, er Nice-ruten endnu et bevis på, vi lytter til kundernes ønsker. Det gør mig glad og stolt, at vi sammen med SAS kan åbne den eftertragtede rute allerede til april, siger Torben Boldsen, der er bestyrelsesformand for Aarhus Airport.  
 

Nice er er den anden mest besøgte by i Frankrig - kun overgået af Paris. Også i Aarhus kan man spore stor interesse for den sydfranske by.  
 

- Fra analyser af østjydernes rejsemønstre er det tydeligt, der er efterspørgsel på ruten til Nice. Mange i vores område har feriebolig i Sydfrankrig, og den nye Nice-rute vil selvfølgelig være særlig attraktiv for dem, men også for andre østjyske turister, der drømmer om en ferie ved det franske middelhav, siger Torben Boldsen.
 

Ligesom ruten til Nice åbner de andre nye SAS-ruter til og fra Aarhus Airport til foråret.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.