Den tunge trafik kan tanke på ny Truck Diesel station ved Horsens Syd

Tirsdag 9. januar 2018 kl: 08:16
Share  


Af: Redaktionen

Energiselskabet OK har åbnet endnu en Truck Diesel station - denne gang i den sydlige del af Horsens. Med den nye Truck Diesel station kan OK bedre dække den tunge trafik på E45 samt til og fra Horsens

- Vi har allerede en Truck Diesel station ved Horsens, som ligger ved Lund, og med den nye station på Orionvej i Horsens Syd dækker vi endnu et populært tilkørselsområde ved motorvejen og gør det nemmere for vores eksisterende og nye transportkunder, siger OK's markedschef Henrik Dehn.


- Det bliver en topmoderne OK Truck Diesel-station, hvor der også kan tankes AdBlue, tilføjer han.


Skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, som indeholder NOx-partikler, og som udledes fra dieselkøretøjer, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år, og derfor har OK også installeret AdBlue standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel stationer.

 
Fokus på sikkerhed
Energiselskabet OK har stort fokus på udvikling af digitale løsninger efter kundernes behov, så længe løsningerne også er med fokus på sikkerhed.


En af løsningerne, der øger sikkerheden, er muligheden for tankning via sms, og den kan bruges forskelligt hos kunderne efter behov. Nogle kunder bruger den kun i nødstilfælde, hvis chaufførens Truck Diesel-kort for eksempel er beskadiget, og han står og skal tanke, men den kan også bruges som eneste løsning, hvor chaufføren altid tanker via mobilen, når der tankes på en af OK's Truck Diesel stationer. Der er flere muligheder, og det er et spørgsmål om den enkelte kundes behov.
 

Flere stationer på vej
Henrik Dehn påpeger, at man løbende vurderer nye placeringer ud fra OK's vækst på transportmarkedet, men at målet ikke "blot" er at have mange stationer, men derimod gode placeringer til stationerne.


- Det handler om at dække efterspørgslen bedst muligt, men i takt med, at vi oplever stigende efterspørgsel, er det selvfølgelig kun naturligt, at vi planlægger flere og flere OK Truck Diesel-stationer - og det vil man givetvis også få at se i løbet af 2018, siger Henrik Dehn. 


Kort før jul åbnede OK en Truck Diesel station i Sønderborg.

 
Fakta om OK a.m.b.a
  • OK-kæden omfatter over 660 tankstationer samt 73 Truck Diesel stationer, hvor vognmænd kan tanke døgnet rundt, fordelt over hele landet. På langt de fleste stationer kan man tanke AdBlue, der doseres til udstødningssystemet og dermed mindsker udslippet af NOx
  • OK har markedets mest sikre Truck Diesel kort med indbygget chip, der er umulig at kopiere
  • OK repræsenterer den verdensomspændende smøreolieproducent Mobil på det danske marked
  • OK a.m.b.a er landsdækkende leverandør af transportdiesel, benzin, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser
 


Klik venligst

© Copyright 2018 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.