Dusør for oplysninger om stenkast forlænges

Tirsdag 2. januar 2018 kl: 15:30
Af: Redaktionen

En borger, der har ønsket at være anonym, har besluttet at forlænge den dusør, han har sat for at hjælpe politiet på Fy med at finde frem til den eller de personer, der har kastet sten ned på Motorvej E20 ved Odense


Dusørgiveren håber, at hans beslutning vil medvirke til, at flere personer med viden om stenkastene på motorvejen over Fyn vil dele deres viden med politiet.


- Fyns Politi er meget glad og taknemmelig for, at dusørgiver har besluttet sig for at forlænge sin aftale om at give dusør i sagen, siger chefkonsulent Janne Svärd og fortsætter: 


- Selvom vi ikke kan oplyse den samlede dusørs størrelse, kan vi kun opfordre alle til at ringe til politiet på 114 eller henvende sig via politi.dk for at give oplysninger i sagen, så dusøren kan komme til udbetaling.


Fyns Politi kan ikke oplyse beløbet på den samlede dusør, da der er indgået individuelle kontrakter på mange forskellige beløb, hvoraf nogle ønsker at være anonyme. Fyns Politi oplyser, at den samlede dusørs størrelse er betydelig.








Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.