Irsk lavprisflyselskab går i dialog med piloter

Mandag 18. december 2017 kl: 11:56
Af: Jesper Christensen

En varslet strejke blandt flyselskabet Ryanairs irske piloter, der skulle træde i kraft 20. december, er afblæst. Det sker, fordi Ryanair fredag i sidste uge skrev til piloternes fagforening og fortalte, at selskabet var villig til at indgå drøftelser med piloternes faglige organisation, IALPA, Irish Air Line Pilots' Association

Ryanair skriver i brevet, der er adresseret til den faglige organisation IMPACT, at henvendelsen sker for at undgå enhver forstyrrelse - eller trussel om forstyrrelse - for selskabets kunder i juleugen.


Ryanair skriver, at selskabet er villig til at indgå i drøftelser med pilotorganisationen IALPA, der kan føre til enighed om, at Ryanair anerkender IALPA som repræsentant for Ryanairs piloter på Ryanairs irske base.


Ryanair skriver i brevet, at selskabet forstår, at der er etableret en IALPA Ryanair Råd til formålet, og at Ryanair er villigt til at møde gruppen (sammen med repræsentanter fra IALPA/IMPACT, sålænge de ikke er ansat hos konkurrerende flyselskaber) for at blive enige om et forløb, der skal føre ti en anerkendelse af IALPA.





Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.