Stigende fragtmængder løfter resultatet i rederikoncern

Tirsdag 14. november 2017 kl: 10:04
Af: Redaktionen

Den danske rederikoncern, DFDS, som beskæftiger sig med meget andet en søtransport fra havn til havn, har kurs mod et rekordresultat. Omsætningen i årets tredje kvartal lå på 3.922 millioner kroner, hvilket var 3,3 procent over samme kvartal sidste år

Driftsresultatet i tredje kvartal i år endte på 976 millioner kroner, hvilket var 0,4 procent over samme kvartal sidste år.


DFDS oplyser, at det især er øgede fragtmængder på selskabets ruter over Nordsøen, der har løftet både omsætning og resultat.


På passagersiden er niveauet det samme som sidste år.


- Vi er glade for at være på sporet mod at indfri forventningen om et resultat for 2017, der drevet af højere fragtindtjening overstiger sidste års rekord. Hjulene drejer hurtigere i Europa og mange af vores fragtkunder har planer om at udvide deres aktiviteter i 2018. Vi vil understøtte deres vækst og desuden forbedre vores services med nye digitale løsninger, siger Niels Smedegaard, der er administrerende direktør i DFDS-koncernen.


DFDS oplyser, at koncernens omsætningsvækst for 2017 forventes at blive omkring 3 procent mod tidligere omkring 4 procent - eksklusiv omsætning fra oliepristillæg. Resultatet før særlige poster ventes at komme til at ligge mellem 2.650 og 2.750 millioner kroner.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.