Lastbilforhandler i Esbjerg har indviet nyt MAN-skabsrum

Mandag 9. oktober 2017 kl: 16:31
Af: Jesper Christensen

Lastbilforhandler i Esbjerg har indviet nyt MAN-skabsrum

It’s not a Van - it’s a MAN. Sådan står der på de nye TGE’er fra tyske MAN, der står foran det nye lastbilcenter på Guldborgsundvej få hundrede meter fra afkørsel Esbjerg N på Motorvej E20. Lastbicenteret er indrettet med gennemgående baner til modulvogntog og med arbejdspladser med plads til kortere biler som eksempelvis en MAN TGE-varebil eller minibus





Ud over at være på premiere-turné med en karavane af forskelllige MAN TGE’ere havde MAN Truck & Bus også premiere på det  nye lastbilcenter, der kan tage mod kundernes biler i lange baner - og så gennem seks porte i siden af bygningen. 


Det er en ny tanke, som øger værkstedskapaciteten uden at øge behovet for flere kvadratmeter.


Det nye lastbilcenter er blevet tænkt godt i gennem, så medarbejderne arbejder tæt sammen frem for langt fra hinanden. Der er for eksempel ikke mange skridt fra reservedelslageret og ud til den fjerneste port, der reelt ikke ligger så langt væk.


Claus Lindholm, der er markedskommunikationschef hos MAN Truck & Bus i Danmark, siger til transportnyhederne.dk, at det nye center i det sydvestlige hjørne af Jylland sætter nye standarder for, hvordan MAN-værksteder skal indrettes i fremtiden. Ud over den meget synlige nyskabelse med porte i siden, så både store trækkere, mindre distributionsbiler og de  nye MAN TGE-varebiler kan serviceres side om side, er der også den øvrige indretning med eksempelvis rørsystemer til smøremidler og trykluft  ført frem til arbejdsborde, der er en del af de nye værkstedsstandarder.




MAN Truck & Bus' nye center i Esbjerg markerer sig ved at have porte i siden, så pladsen kan udnyttes til servicering af kortere køretøjer - trækkere, mindre distributionsbiler, varebiler og minibusser.













Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.