Skive-virksomhed styrker sin svenske organisation

Tirsdag 12. september 2017 kl: 09:20
Af: Redaktionen

Transportvirksomheden Freja Transport & Logistics AB, der er et datterselskab i den danske transport- og logistik-koncern Freja, der har hovedsæde i Skive, styrker sin organisation med nyansættelser og omstruktureringer

I den forbindelse er Jens Breiner (51 år) tiltrådte som Branch Manager for Freja Transport & Logistics i Helsingborg. Jens Breiner har 20 års erfaring fra transport- og logistikbranchen i selskaber som BAX Global, Scandinavian Shipping Agencies og GreenCarrier-koncernen. De seneste år har Jens Breiner arbejdet som CCO for SweMaint AB i Göteborg.


Udover stillingen som Branch Manager vil Jens Breiner som Head of Air & Sea få ansvaret for at opbygge disse aktiviteter for Freja i Sverige.


Ansættelsen af Jens Breiner vil frigøre Fredrik Dahlöff til at koncentrere sig fuldt ud om videreudvikling af de europæiske road aktiviteter i det svenske datterselskab.


Ud over Jens Breiner har Freja Transport & Logistics AB også ansat Gustaf Engholm (46 år) som Director Sales and Marketing.


Gustaf Engholm har en bred erfaring fra såvel salg som produktion indenfor både Road, Air & Sea, og kommer senest fra ledende stillinger indenfor salg og produktion hos Agility samt Head of Road Freight Nordic hos PostNord.


Med ansættelsen af Jens Breiner og Gustaf Engholm vurderer Freja-koncernens ledelse at være kommet længere med at få den svenske organisation på plads og derved være klædt på til at udbygge sin position som full-service transport- og logistik-udbyder i Sverige.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.