Politisk flertal vil lægge vejskat på udenlandske bilister

Tirsdag 22. august 2017 kl: 12:44
Af: Jesper Christensen

Et flertal uden om VLAK-Regeringen vil lægge vejskat på udenlandske bilister, der kører i Danmark. Dansk Folkeparti's transportordfører Kim Christiansen siger til Dagbladet Information, at det vil være en god idé at lægge vejskat på udenlandske bilisters kørsel på danske veje

Dansk Folkeparti, Socialdemokraterne, Enhedslisten Alternativet, Radikale og SF er enige om, at udenlandske bilister skal betale vejskat i Danmark - særligt når danske bilister skal betale vejskat i en række andre europæiske lande.


Indtægterne fra en eventuel vejskat på udenlandske bilisters kørsel i Danmark skal ifølge flertallet gå til at vedligeholde og udbygge den danske infrastruktur.


Tanken om at lægge skak på udenlandske bilisters kørsel i Danmark bliver afvist af VLAK-Regeringen, selvom flere Venstre-politikere tidligere har talt for at opkræve vejskat hos udenlandske bilister, der vil køre i Danmark.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.