Rejsegarantifonden melder Lauritz.com A/S til politiet

Mandag 7. august 2017 kl: 11:13
Af: Redaktionen

Rejsegarantifonden har indgivet politianmeldelse mod Lauritz.com A/S, der har hovedsæde i Søborg, og som blandt andet er kendt for netauktioner

Lauritz.com A/S er registreret i fonden som formidler for den tyske rejseudbyder TransOcean Kreuzfahrten - det vi sige med tilladelse til at udbyde og sælge pakkerejser fraTransOcean Kreuzfahrten, der er insolvent efter tyske regler.


Ifølge reglerne om forbrugerbeskyttelse mod en rejseudbyders insolvens i hele EU/EØS er Lauritz.com A/S fritaget for at stille garanti overfor Rejsegarantifonden, så længe selskabet kun udbyder og sælger TransOcean Kreuzfahrtens pakkerejser.


Men Lauritz.com A/S har ifølge Rejsegarantifonden imidlertid udbudt og solgt en pakkerejse i eget navn - altså med Lauritz.com A/S som ansvarlig rejseudbyder. Det er i strid med selskabets registreringsvilkår i Rejsegarantifonden, og derfor har fonden meldt Lauritz.com A/S til politiet.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.