NAVNSKIFTE:

Danmarks Rederiforening bliver til Danske Rederier

Torsdag 18. maj 2017 kl: 13:37
Af: Redaktionen

Siden Danmarks Rederiforening blev etableret i 1884 som talerør for det danske rederierhverv, har organisationen løbende udviklet sig. Som et led i den udvikling skiftede organisationen torsdag navn til Danske Rederier. På engelsk bliver navnet Danish Shipping. Samtidig opdateres det visuelle udtryk. Der kommer et fælles logo, som samtidig også vil omfatte de to andre danske rederiforeninger - Rederiforeningen af 2010 og Færgerederierne

Det nye navn blev besluttet på torsdagens generalforsamling for Danske Rederier, der frem til i dag hed Danmarks Rederiforening.


- Ændringen er et led i vores overordnede strategi om at videreudvikle en moderne interesse- og arbejdsgiverorganisation som en stærk stemme for Danmarks største eksporterhverv og samlingspunkt for de danske rederier. Det bliver også opgaven for Danske Rederier i mange år fremover, hvorfor vi har valgt at gøre vores navn mere klart og simpelt, siger Claus V. Hemmingsen, der er formand for Danske Rederier og Group Vice CEO i A.P. Møller - Mærsk A/S.


Bilfærgernes Rederiforening skifter ligeledes navn til Færgerederierne, mens Rederiforeningen af 2010 bevarer sit navn. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.