Producent af mejerimaskiner trækker med ny tre-akslet

Onsdag 17. maj 2017 kl: 12:09
Af: Redaktionen

AC Mejerimaskiner i Løkken har gennem mere end 30 år specialiseret sig i produktion og forhandling af rustfrie tanke og andet udstyr til mejeribranchen over hele verden. Produktionen skaber behov for transport. I den forbindelse har AC Mejerimaskiner valgt at have eget materiel til transport af det ofte overdimensionerede gods

Producent af mejerimaskiner trækker med ny tre-akslet
Virksomheden har desuden grøn tilladelse og kan derfor køre for speditører, når der ikke er behov for at transportere eget gods.


For nylig leverede Stiholt en ny tre-akslet Scania-trækker, der blandt andet skal køre med virksomhedens egen nedbyggede udtrækstrailer. 


Den nye trækker af typen Scania R 580 A6x2NB er fabriksopbygget med luftforskydelig Jost-skammel, sideskørter, 710+320 liter brændstoftanke og 76 liter AdBlue-tank i chassiset.


Inden levering har Stiholt færdiggjort opbygningen med diviverse dørkplader, ophæng til snekæder, værktøjskasse placeret lodret bag sidespoiler i højre side samt forskelligt arbejdslys og lysskilt.


Lastbilsælger Peter Munkholm har stået for handlen, der også omfatter en serviceaftale med udvidet drivlinegaranti på op til 10 år eller 1,2 millioner kilometer.










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.