TRANSPORTMINISTER:

- Mere frihed - så længe det ikke skader andre

Torsdag 23. marts 2017 kl: 09:37
Share  


Af: Jesper Christensen

Transport-, bygnings-, og boligminister Ole Brik Olsen åbnede kort før klokken 9 torsdag morgen Transport 2017 i MCH Messecenter Herning. I sin åbningstale slog ministeren fast, at han som minister i VLAK-Regeringen vil arbejde for mere frihed, så længe det ikke skader andre, nye rammer for transportområdet og flere investeringer i vejene, som efter hans mening har været underprioriteret i en årrække

TRANSPORTMINISTER:: - Mere frihed - så længe det ikke skader andre
Ole Brik Olesen kom i sin tale ind på, at samfundet efter hans mening i dag er hæmmet af 30 år gamle regler. Derfor slog han til lyd for, at politikerne tog bestik af situationen i dag, hvor hidtige forretningsmetoder i nær fremtid kan få en anden rolle, hvor nye forretningsidéer, der kan ryste måden at drive forretning på, kan tage over.


- Hvis vi vener et årti på at se, hvordan det går andre steder, går vi glip af muligheder, sagde Ole Birk Olesen.


Han pegede på, at man kan skabe vækst ved at bruge transport på nye måder og uden at det kræver milliardinvesteringer.


- Men vi skal også investere milliarder i infrastrukturen, sagde ministeren, der pegede på vejområdet, som efter hans mening har været underprioriteret i en årrække.


Ole Birk Olesen lovede at se på, hvordan politikerne kan skabe rammer, der passer til dagens teknologiske udvikling.


- Jeg håber, at andre politikere vil se, at den teknologiske udvikling flytter sig hurtigere, end den politiske gør, sagde Ole Birk Olsen.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.