Konference om selvkørende biler er på programmet i Lyngby

Mandag 20. marts 2017 kl: 15:33
Af: Redaktionen

De selvkørende biler kommer - og de kommer snart! Men hvad kommer det til at betyde for fremtidens transport? Står vi over for en transportrevolution, der er lige så stor som dengang, vi skiftede fra naturlige hestekræfter til motordrevne køretøjer? Det er nogle af de spørgsmål, som en konference 23. marts vil forsøge at give svar på

Konference handler om selvkørende biler og selvkørende transport, og hvad det betyder for fremtidens trafik, investeringer i infrastruktur og byplanlægning.
Den nyeste teknologi, udviklingsprojekter, trafikplanlægning, lovgivning og sikkerhed er på programmet på en dag, hvor en række eksperter vil sætte gang i debatten.
 

Konferencen er målrettet trafikplanlæggere, trafikselskaber, foreninger, leverandører, underleverandører, rådgivere, entreprenører og alle andre, som har professionel interesse i fremtidens selvkørende transportløsninger og investeringer i fremtidens trafik.


Interesserede kan se mere om konferencen her:






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.