Ny sekscylindret erstatter en gammel V8’er efter en 2.000.000 kilometer

Onsdag 15. marts 2017 kl: 12:00
Af: Redaktionen

Vognmand Flemming Jensen Skårup har ind til fornyligt kørt i en Scania 144 med en V8-motor, der havde trukket læsset gennem 2.000.000 kilometer. Selvom den ikke havde vist tegn på træthed eller været igennem de store reparationer, får den aldrende Scania 144 fra 1999 nu ro. Efterfølgeren er en ny Scania S 450 med en seks-cylindret rækkemotor

Ny sekscylindret erstatter en gammel V8’er efter en 2.000.000 kilometer
Vognmand Flemming Jensens nye trækker er leveret med en fuld Scania-servicepakke. Lastbilen skal køre stykgods for Leman til og fra Sverige, og da den af og til kører med farligt gods, har Flemming Jensen, for at være dækket rent forsikringsmæssigt, valgt en Scania-forsikring.


Den nye lastbil er finansieret via en operationel leasing-aftale. I Flemming Jensens tilfælde betyder det, at han betaler for anvendelsen med en fast leasingydelse pr. måned og returnerer køretøjet, når kontrakten udløber efter fire år. I aftalen er inkluderet en reparations- og servicekontrakt, hvilket giver Flemming Jensen en sikkerhed for at undgå unødige driftstop og udgifter. Da han er selvkørende vognmand og kun har denne ene Scania, er han naturligvis meget afhængig af sin lastbil, og den totalløsning, han nu har fået, giver god ro i maven. 


Flemming Jensen har endvidere tegnet aftale med Scania om elektronisk og automatisk indsamling og opbevaring af fartskriverdata. Med Scanias system går det hele automatisk, så han hverken skal overføre manuelt eller opbevare de vigtige data selv.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.