Klik venligst

  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
DECEMBER 2017 - 4 arrangementer
Mandag 4. december
10:00-16:30 TINV inviterer til netværksmøde om virksomhedernes vej til grønnere transporter i de kommende år
Netværk for Transport og Miljø, TINV, inviterer til netværksmøde om
Virksomhedernes vej til grønnere transporter i de kommende år.

Det er gratis at deltage i konferencen, men tilmelding er nødvendig. Man læse mere på TINV.dk og tilmelde sig senest 30. november 2017. 

Der er maksimalt plads til 70, som fordeles efter først til mølle princippet.

Målet med netværksdagen er at give deltagerne et overblik over mål og midler til at nå klimamålene indenfor transportområdet. 

Dagen vil både give bud på mulige strategier og midler i forhold til miljøarbejde i dag, og der vil blive give input i forhold til de fremtidsperspektiver, som virksomhederne vil skulle forholde sig til i de kommende år.

Målgruppen er transportvirksomheder, transportkøbere, myndigheder og beslutningstagere i øvrigt i forhold til transportsystemet samt videnspersoner (forskere og rådgivere). DSV Hovedgaden 630, Hedehusene
Onsdag 6. december
08:30-17:00 Logistikkens Dag 2017
Logistikkens Dag afholdes i Aalborg Kongres & Kultur Center onsdag 6. december, og formålet er at få flere til at samarbejde om logistik og produktion samt at øge danske og nordjyske virksomheders konkurrenceevne. 

Konferencen henvender sig bredt til virksomheder i logistikbranchen, herunder produktions-, distributions- handels- og lagervirksomheder, og der vil i løbet af dagen være oplæg fra flere virksomheder, som anvender innovative løsninger og forretningsgange på området. Der vil også være en udstilling i forbindelse med konferencen, hvor deltagerne får mulighed for at komme tættere på fremtidens digitale løsninger.

Programmet opdateres løbende og kan ses på SmartLogs hjemmeside www.smartlog.nu

Tilmelding skal ske senest onsdag 29. november via NemTilmeld. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.Aalborg Kongres & Kultur Center
15:00-17:00 Busvognmændene siger farvel til direktør efter 25 år
Ved årsskiftet går direktøren for organisationen Danske Busvognmænd, Steen Bundgaard, på pension. Det markeres med en afskedsreception onsdag 6. december

Afskedsreceptionen finder sted på Børsen i Slotsholmsgade i København mellem klokken 15 og 17.

Ud over at markere, at Steen Bundgaard går p åpension, markerer receptionen også, at han 1. november har 25 års jubilæum i Danske Busvognmænd og fylder 65 år 26. november.


Børsen i Slotsholmsgade i København
Torsdag 14. december
15:00-17:00 Transportuddannelsesmand går på pension
Efter næsten 40 års arbejde med faglige uddannelser har chefkonsulent hos DI, Niels Henning Holm Jørgensen, valgt at gå på pension. DI holder i den anledning reception 14. december i kantinen i Industriens Hus på H.C. Andersens Boulevard i København 


Transporterhvervets Uddannelser - TUR - peger på, at afskeden med Niels Henning Holm Jørgensen betyder et farvel til en dedikeret og meget engageret næstformand for TUR’s bestyrelse, samt udvalgsmedlem af flere brancheudvalg i TUR, herunder lager- og terminaler, personbefordring, lufthavn, baneservice, lokomotivfører, togklargøring og letbane.

Foruden transportområdet har Niels Henning repræsenteret DI i en række andre faglige udvalg og efteruddannelsesudvalg.

Afskedsreceptionen finder sted torsdag 14. december klokken 15.00 - 17.00 i Industriens Hus, kantinen, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.

Industriens Hus, kantinen, H.C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V.
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst