Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
SEPTEMBER 2017 - 4 arrangementer
Lørdag 9. september
10:00-16:00 Det Vilde Ræs
For anden gang afvikles ”Det Vilde Ræs” i et samarbejde mellem ITD, Ribe Amts Vognmandsforening og Nordisk Dækimport (NDI). Ræset finder sted lørdag 9. september hos NDI i Brørup mellem Kolding og Esbjerg

Der er lagt op til en dag med tid til en snak med kolleger og samarbejdspartnere i landtransportbranchen. ITD peger på, at man under ”Det Vilde Ræs” kan få masser af faglige indtryk, da der både er demonstration af frigørelse i en bil, rundvisning hos NDI, og mulighed for at snakke med både Færdsels- og Tungvognspolitiet, Dekra og Amu Fyn. Derudover er der en udstilling af veteranlastbiler, udstilling af kraner og meget andet.

Tilmelding til ”Det Vilde Ræs” kan ske på følgende link senest 19. august - klik her:
 NDI - Nordisk Dækimport på Merkurvej i Brørup
Onsdag 13. september
10:00-13:00 Brintbiler.dk´s årsdag
Brintbranchen inviterer onsdag 13. september til Brintbiler.dk’s Årsdag.  
Danmark er det første land i verden med et landsdækkende netværk af brinttankstationer og har således været et foregangsland, når det kommer til brint i transport. Til Brintbiler.dk’s Årsdag inviteres alle interesserede til en formiddag, hvor der vil være mulighed for at se de forskellige typer af brintbiler, der kører på de danske veje. 

Der vil ligeledes blive præsenteret de danske resultater fra det EU-støttede projekt HyFIVE, der gennem de seneste fem år har arbejdet på udrulningen af brintbiler i Europa og europæisk brintinfrastruktur.

H15 ved indgangen til Den grå Kødby, Vesterbro, København
Mandag 18. september
11:00-16:00 Transportens Dag 2017
Transportens Dag er en dag, hvor brancheorganisationen DI Transportsamler transportbranchen for at sætte dagsordenen og styrke netværket. I år vil Transportens Dag have fokus på, at transportbranchen er i fremgang, hvordan man kan tænke innovativt og tiltrække den kvalificerede arbejdskraft.

På Transportens Dag vil deltagerne også kunne få inspiration til, hvordan man arbejder med cybersikkerhed i transportsektoren, og hvordan man kan arbejde med digital ledelse.
Samme dag holder DI Transport også transportpolitisk åbningsdebat med transport-, bolig- og bygningsminister Ole Birk Olesen forud for, at Folketinget starter folketingsåret den første tirsdag i oktober.

Interesserede kan se mere på transport.di.dkIndustrien Hus, Rådhuspladsen i København
Tirsdag 19. september
09:00-16:00 Toldkonferencen 2017
Danske Speditører er vært for Toldkonferencen 2017. 

Konferencen retter sig mod medarbejdere hos både transportsælgere- og købere, der arbejder med told på både det operationelle og strategiske niveau. 

Interesserede kan se mere her:

Munkebjerg Hotel - Vejlefjord, Munkebjergvej 125 i Vejle
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst