Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
JANUAR 2018 - 4 arrangementer
Lørdag 20. januar
- ScanMek for 10. år
De højere maskin-magter er tilsyneladende i jubilæumshumør og er klar til at kaste glimmer over begivenheden, når Scantruck fejrer 10 års jubilæum for udstillingen ScanMek. Når Scantruck tager imod forventeligt masser af maskininteresserede gæster i hovedkvarteret i Skive fredag 19. og lørdag 20. januar, bobler både Manitou, Komatsu og Mustang med markante nyheder.


Scantruck i Skive
- DM i Skills
DM i Skills er det store årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne. Omkring 300 unge er med som deltagere, hvor de kæmper inden for de forskellige fag om at blive landets bedste. 

 Ved det seneste DM i Skills, der løb af stablen i januar 2017 i Aalborg, besøgte lige knapt 55.000 mennesker DM i Skills i løbet af mesterskabets tre dage, hvilket gør DM i Skills til det største uddannelsesevent i Danmark.

MCH Messecenter Herning
Mandag 22. januar
15:00-18:00 Banedanmark orienterer om baneprojekt mellem Langå og Hobro
Den 45 kilometer lange jernbane mellem Langå og Hobro er slidt ned. Derfor gennemfører Banedanmark i år en stor renovering, hvor også stationerne i Randers og Hobro samt to store broer i Randers skal ombygges.

For at fortælle om projekterne holder Banedanmark åbent hus 22. januar, hvor projektledere og fagfolk vil være klar til at svare på spørgsmål om både sporombygningen mellem Langå og Hobro og broarbejderne på Viborgvej og Parkboulevarden.
 
Mødet foregår mandag 22. januar klokken 15-18 hos Randers FC på Viborgvej i Randers.

- Vi glæder os meget til at fortælle om projekterne, for vi ved godt, at vores arbejde både vil kunne høres og ses i bybilledet i 2018. Vi er allerede i tæt dialog med kommunen og de naboer, der for alvor bliver berørt af vores arbejder, for vi kommer til at trække på både deres og passagerernes tålmodighed, siger Martin Bøgh Friis, der er projektleder på ombygningen af broerne i Randers.


Randers FC på Viborgvej i Randers
Lørdag 27. januar
10:00-15:00 Vognmandens Dag
Østjyllands Vognmandsforening under DTL  inviterer til sparke-dæk-dag for vognmænd i Østjylland. 

Østjyllands Vognmandsforening arrangerer igen i år Vognmandens Dag, en hyggelig dag, hvor man som vognmand har mulighed for en snak med kollegaer, leverandører og DTL-medarbejdere. 
Arrangementet er også for ikke DTL- medlemmer, og der vil være mulighed for at få en snak om hvilke fordele, man har som DTL-medlem. 


Aarhus Tech, Hasselager Allé 2, 8260 Viby J
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst