Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Skriv i transportkalenderen

Har du et arrangement, en begivenhed, et jubilæum eller en anden transportbegivenhed, kan du sende os en mail - klik her!

Du kan som abonnent på transportnyhederne.dk selv skrive i kalenderen, når du er logget ind.

Skriv i kalenderen - send os en mail:

Du skal have et abonnement på transportnyhederne.dk for at kunne skrive direkte i kalenderen - bestil dit abonnement her!

Print siden
AUGUST 2017 - 2 arrangementer
Onsdag 23. august
- Hvor skal væksten komme fra - konference om vækstmuligheder i fremtiden
Spørgsmålet bliver stillet af fem danske erhvervsorganisationer til både finansminister Kristian Jensen (V), Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl og erhvervs- og vækstminister Brian Mikkelsen (K) på en fælles Christiansborg-konference.


Spørgsmålet rummer en fælles udfordring, som rækker på tværs af dansk politik, erhvervsliv og civilsamfund. På konferencen, der finder sted på Christiansborg, vil de fem organisationer - Horesta, Landbrug & Fødevarer, Lif, Danske Rederier og Dansk Energi - også præsentere et helt nyt magasin med alle ni partilederes og de fem områders top-direktørers bud på, hvor væksten og pengene skal komme fra fremover.
Finansminister Kristian Jensen (V), erhvervs- og vækstminister Brian Mikkelsen (K) og Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl er nogle af de centrale politikere, som på konferencen giver deres svar på spørgsmålet om fremtidens vækst og velstand.
De fem brancher giver også hver deres bud på, hvordan vi sikrer, at Danmark kan øge både vækst og velstand.

Interesserede kan se mere om og tilmelde sig konferencen her:Christiansborg, København
Lørdag 26. august
- Aarhus Havn holder Åben Havn med guidet cykeltur og en tur op i kranerne
Aarhus Havn skaber ca. 10.000 arbejdspladser og markante skatteindtægter til både kommune og stat. Det kan man ikke gøre uden heftig aktivitet, og derfor er havnen af sikkerhedsmæssige årsager et lukket område de fleste dage om året.
Lørdag 26. august holder havnen Åben Havn og inviterer med byens borgere og andre interesserede til at opleve havnen.
Her er der mulighed for at deltage på en guidet cykeltur på ca. 10 km. Man kan også iføre sig et par virtual reality-briller og ad den vej komme med op i en af verdens største containerkraner – eller en bulkkran, hvis man foretrækker det.
Desuden er det muligt at opleve havnen fra vandsiden, agere brandmand for en dag og opleve Skat’s narkohunde i aktion.

Aarhus Havn
Første side  |  Forrige side  |  Næste side  |  Sidste side

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst

Klik venligst