Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Trafikselskab optimerer buskørsel i industri-område

Torsdag 27. februar 2020 kl: 11:00
Af: Redaktionen

OPDATERET: Torsdag 5. marts indleder FynBus en udvidet betjening af et erhvervsområde i Odense i form af en mindre ruteomlægning, der tilgodeser nogle lokale erhvervsvirksomheder på logistikområdet i Odense

Den ændrede ruteføring er en det af projekt ”FynBusiness”, som arbejder med en række tiltag overfor erhvervskundesegmentet. Projektet starter med at fokusere på tre udprægede industrielle områder i Odense, nemlig Logistikvej, Tietgenbyen og Lindø Industripark, hvor det undersøges om buskørslen kan optimeres. 


Projektet FynBusiness er en del af FynBus indsats for at blive mere markedsdrevet. Projektets formål er at skaffe flere kunder i bussen fra erhvervssegmentet. Det skal ske ved, at trafikselskabet i større grad tilpasser sine løsninger til specifikke markedssegmenter. 


Jan Gudmann Hansen, der er markedschef i FynBus, ved, at trafikselskabet kan udvikle sig igennem det nye projekt.


- Ved at forstå kundernes behov, tilpasse serviceniveau og forretningsmodeller, kan vi øge brugen af busserne, implementere mere efterspørgselsdrevne mobilitetsløsninger og forbedre økonomien. Yderligere kan FynBus promovere en grønnere måde at pendle på, siger Jan Gudmann Hansen. 


FynBus ønsker med FynBusiness at tilpasse sig erhvervskundesegmentet så meget så muligt. Det sker igennem et tæt og direkte samarbejde med virksomhederne i de industrielle områder. Derfor har FynBus igennem projektets udformning haft et tæt samarbejde med virksomheden Alex Andersen Ølund A/S, som har domicil på Logistikvej i Odense og MHI Vestas Offshore Wind, som har domicil i Lindø Industripark i Munkebo. FynBusiness er indtil videre et forsøg, og FynBus har derfor planlagt at evaluere projektet i efteråret, med henblik på at vurdere om der er basis for at gøre betjeningen permanent.



Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst