Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Stor transportvirksomhed melder sig ud af transportorganisation

Torsdag 14. november 2019 kl: 10:25
Af: Jesper Christensen

Transportvirksomheden H. P. Therkelsen A/S har meldt sig ud af transportorganisationen ITD. De oplyser organisationen torsdag

- Vi har modtaget et brev fra H. P. Therkelsen A/S, hvor de meddeler, at de omgående ønsker at ophøre medlemskabet af ITD. Den beslutning har vi i organisationen taget til efterretning, og H. P. Therkelsen A/S er ikke længere medlem af ITD, siger Christian Sørensen Madsen, der har færet formand for ITD siden foråret.


H. P. Therkelsen A/S har gennem mange år været medlem af ITD, hvor selskabets tidligere direktør og nuværende bestyrelsesmedlem Mogens Therkelsen har været formand i en årrække.


H.P. Therkelsen var i begyndelsen af oktober i søgelyset, da fem personer blev anholdt forskellige steder i landet. Tre personer - en disponent og to chauffører - alle fra Tyskland - blev efterfølgende dømt for dokumentfalsk i forbindelse med cabotagekørsel i Danmark.


Som en udløber af anholdelsen af de fem personer - hvor de to blev løsladt - ransagede politiet H.P. Therkelsen A/S kontor i Padborg. 


H.P. Therkelsen A/S måtte også forklare sig over for ITD, der i 2014 vedtog et sæt etiske regler, som man som medlem skal leve op til.


H.P. Therkelsen A/S er ikke den eneste virksomhed, der er blevet bedt om at forklare sig over for ITD. For et års tid siden var virksomheden Kurt Beier Transport A/S i søgelyset på grund af de arbejds- og opholdsforhold, virksomheden bød sine udenlandske chauffører, når de var i Padborg. Kurt Beier Transport A/S meldte sig i den forbindelse ud af ITD.


I 2014 smed ITD transportvirksomheden Børge Ernø Transport A/S ud på baggrund af en sag om manipulation af tackografer.


Op til forårets generalforsamling i ITD ønskede Mogens Therkelsen, at der blev skiftet ud i ITD’s bestyrelse, da ITD efter hans opfattelse ikke varetog medlemmernes interesse. Der blev dog ikke den store udskiftning i ITD på generalforsamlingen.










Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Over 4.000 gange skulle vejdirektoratet samle tabt gods op efter andre
- DM for lærlinge bliver det hidtil største
- Uddannelsesorganisation får endnu en el-lastbil i flåden
- To nye tre-akslede trailere med walking floor er gået til Mors
- Der er behov for styrket samarbejde
- Fint med nye grønne penge, men nej til mere bureaukrati
- Fornuftig kompensation for belastende dieselafgift
- Fire-akslet gardintrailer skal køre for leverandør af flydende gasser
- Påsken løftede passagertallet hos rederikoncern
- SVM-Regeringen skruer op for støtten til grøn omstilling af tung vejtransport
- Ny pulje får flere grønne lastbiler på vejene
- Transportorganisation genvalgte bestyrelsesmedlemmer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst