Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Møderække skal sætte fart på havneudvikling

Torsdag 31. oktober 2019 kl: 13:58
Af: Redaktionen

I kølvandet på et idemøde i september og Horsens Kommunens nye ejerstrategi er der basis for at tænke fremad, når det gælder arbejdet med at udvikle Horsens Havn

- Vi kommer til at inddrage de væsentligste input fra konferencen, og samtidig er vi opmærksomme på, hvordan vi skal videreudvikle, så havnen fortsat lever op til begrebet ”Vores Havn”, siger havnedirektør Claus Holm Christensen.


Opskriften er en række møder i vinterens løb, hvor blandt andet havnedirektøren samt formanden for Horsens Havn, Claus Kvist Hansen (DF) vil være faste deltagere, og ved hvert møde vil forskellige deltagere udefra blive inviteret med til at bidrage.


- Der er mange ideer og tanker allerede, og vi skal skabe et overblik og en retning i arbejdet samtidig med at vi holder fast i de gode ideer og opbakningen i byen, siger havnedirektør Claus Holm Christensen, som understreger, at også naboer til havnen vil blive inviteret til at deltage i nogle af møderne.


Hele processen foregår med støtte fra Designskolen i Kolding, som har stor erfaring i at støtte idé-processer.


- Vi skal tænke mange år frem og tænke bredt. Lige nu aner vi en afmatning i konjunkturerne, som også kan mærkes i travlheden på kajen, men økonomien er fortsat solid, budgettet holder, og vi tror og satser på fortsat vækst de kommende år. Øvelsen bliver at balancere væksten med nærheden med byen og de mange ideer til at bruge havnen, siger Claus Holm Christensen.


Det første møde bliver holdt i løbet af november og herefter bliver der ca. et møde om måneden. Til foråret håber direktøren at kunne løfte sløret for de første planer for fremtiden.






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst