Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Dansk transportkoncern overtager driften af svensk havn

Fredag 30. august 2019 kl: 09:45
Af: Redaktionen

SDK Shipping’s svenske datterselskab - SDK Shipping AB - og Lysekils Hamn er blevet enige om, at SDK Shipping AB skal overtage driften af havnen i Lysekil. Aftalen løber i mindst ti år

Som en del af aftalen overtager SDK Shipping en del af personalet og havnens maskinpark. Ud over den eksisterende maskinpark investerer SDK i flere nye maskiner til håndtering af gods. Det betyder, at havnen er bedre rustet til fortsat vækst - og til at møde aktuelle som kommende behov.


Lars Jespersen, der er administrerende direktør SDK Shipping AB peger på, at SDK Shipping gennem lang tid har været den største kunde i Lysekil Hamn.


- Vi er glade for, at vi nu har mulighed for at overtage driften af havnen til fordel for det lokale samfund i Lysekil og for havnens kunder, siger Lars Jespersen.


SDK Shipping AB har gennem sit danske moderselskab lang erfaring med havnevirksomhed og forventer at kunne øge både godsomsætning og antal skibsanløb.


- Vi har gennem længere tid set på muligheden for at udvikle havnen yderligere. Og med den nye optimerede struktur står vi godt rustede ti at få flere kunder i havn, siger Lars Jespersen.


SDK Shipping AB etablerede sig i Lysekil i 2011, da havnen ligger godt geografisk placeret ikke langt fra motorvej og er let at komme til fra havet.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst