Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Speditionsvirksomhed skifter direktør

Onsdag 28. august 2019 kl: 11:41
Af: Redaktionen

John Blæsbjerg, der har været administrerende direktør i speditionsvirksomheden Alpi Air & Sea, har valgt at give plads til en ny direktør. Fremover skal han være arbejdende bestyrelsesformand i virksomheden

Morten Høgsberg Nielsen, der i dag er filialleder hos ALPI Kolding, overtager posten som administrerende direktør. Høgsberg Nielsen har erfaring med jobbet som administrerende direktør fra sit tidligere virke hos Prime Cargo. 


- Derudover har han det seneste års tid formået - sammen med gode kollegaer - at etablere en afdeling i Kolding med et værdibaseret afsæt, som er så vigtigt hos ALPI, siger John Blæsbjerg.


Morten Høgsberg Nielsen, der er 40 år, overtager driftsansvaret for Alpi Air & Sea 1. september. Samtidig indtræder han i bestyrelsen for Alpi Air & Sea. Morten Høgsberg Nielsen vil have sin base på hovedkontoret i Herning.


- Jeg har været ansat hos Alpi siden juni 2018 og er imponeret over kulturen og den meget høje faglige kompetence blandt mine kollegaer, siger den nye direktør, og fortsætter:


- Jeg vil gå ydmygt til værks med respekt for den helt særlige Alpi-ånd samt den gode og sunde forretning. Jeg ser et meget stort potentiale i det fundament, der er skabt, og er beæret over og glad for den tillid, som ALPI viser mig.


62-årige John Blæsbjerg fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand i Alpi Air & Sea. 


- Tidspunktet for et skifte er rigtigt nu, og derfor har vi de seneste seks måneder arbejdet med en glidende overgang til gavn for alle. I øjeblikket har vi en stor kundetilgang og mange nye spændende projekter, som skal implementeres og udvikles. På den korte bane vil jeg være en del af disse opgaver, siger John Blæsbjerg


Kjeld Tygesen, der er administrerende direktør i Alpi Danmark og Morten Høgsberg Nielsen, der fra 1. september er administrerende direktør i Alpi Air & Sea udgør fremadrettet direktionen hos Alpi.




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst