Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Lokalt taxiselskab bliver en del af Dantaxi

Fredag 21. juni 2019 kl: 11:41
Share  


Af: Redaktionen

For en måned siden blev Struer-Thyholm Taxa solgt til Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi på Djursland. Nu meddeler de nye ejere, at de ni taxi-vogne i Struer-Thyholm Taxa bliver en del af Danmarks største taxiselskab Dantaxi. Samtidig indføres døgnbetjent taxiservice. Ønsker man en taxi i området, kan man fra fredag 21. juni ringe hele døgnet til det nye nummer 88 70 06 00 eller downloade MOOVE-app’en

Med Struer-Thyholm Taxa, som en del af Dantaxi, styrkes den lokaletaxikørsel i området. Det fastslår en af Struer-Thyholm Taxa’s nye ejere Inger Terkildsen.


- Det har været naturligt for os at søge en aftale med Dantaxi. Det er vores vurdering, at vi har taget det bedste valg for vores kunder ved at Struer-Thyholm Taxa nu kører med Dantaxi’s logo. Nu kan vi samarbejde med kollegaerne i Harboøre, Thisted, Mors og Skive. Byer, hvor Dantaxi allerede i dag er repræsenteret. Det giver en bedre udnyttelse af vognene til gavn for kunder og miljø. Ligesom vi kan styrke de lokale vognmænds økonomi ved i fællesskab at byde på store kørselsopgaver. Sidst men ikke mindst indfører vi nu udvidet betjening, så kunderne i alle døgnets 24 timer kan få fat i en taxi i Struer og Thyholm, siger hun.


Struer-Thyholm indgår i omfattende taxisamarbejde
I forbindelse med skiftet til Dantaxi, har det ikke været muligt for Struer-Thyholm Taxa at beholde deres hidtidige telefonnummer. 


Inger Terkildsen ærgrer sig kun over, at det ikke har været muligt, at få telefonnummeret med over, men tror ikke, at kunderne ellers vil mærke så meget til skiftet.


- I fællesskab med chaufførerne vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for, at alle vores kunder fortsat kan føle sig godt tilpas. Vi er, og vil fortsat være, en del af lokalsamfundet. Døgnservice og deltagelse i et stort landsdækkende samarbejde vil betyde en udvikling af Struer-Thyholm Taxa og bestemt ikke en afvikling, påpeger Inger Terkildsen.


Med indkøslen i Dantaxi skal kunderne hos  Struer-Thyholm Taxa i stedet vænne sig til et nyt direkte nummer 88 70 06 00 eller benytte det landsdækkende nummer 4x48. Bestilling kan også ske med MOOVE taxi-app’en. Telefonopkald svares af telefonpersonale i Dantaxi’s kundecenter i Aalborg.  


- Jeg glæder mig til at byde Struer-Thyholm Taxa velkommen i Dantaxi, siger direktør for Dantaxi Jylland, John Vanggaard.


- Vores personale håndterer i forvejen en betydelig del af taxikørslen i Jylland, og vi ser frem også at betjene kunderne i Struer og Thyholm. Vognene fra Struer og Thyholm kommer til at indgå i vores omfattende samarbejde, hvor 500 taxier hjælper hinanden på kryds og tværs af de tidligere køreområder, siger han videre.
 
Inger Terkildsen ærgrer sig kun over, at det ikke har været muligt, at få telefonnummeret med over, men tror ikke, at kunderne ellers vil mærke så meget til skiftet.


I fællesskab med chaufførerne vil jeg gøre alt hvad jeg kan for, at alle vores kunder fortsat kan føle sig godt tilpas. Vi er, og vil fortsat være, en del af lokalsamfundet. Døgnservice og deltagelse i et stort landsdækkende samarbejde vil betyde en udvikling af Struer-Thyholm Taxa og bestemt ikke en afvikling”, slutter Inger Terkildsen.
 

Om Struer-Thyholm Taxa: 
  • Struer-Thyholm Taxa blev dannet af lokale taxivognmænd i 2014. I 2018 indgik selskabet en aftale med taxiselskabet 4x27. I maj 2019 blev Struer-Thyholm Taxa solgt til Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi på Djursland. Harboøre Taxi og Kalø Taxi er i forvejen tilsluttet Dantaxi.


Om Dantaxi: 
  • En stor del af taxikørslen i Jylland koordineres fra Dantaxi’s kundecenter i Aalborg. Her betjener de 45 administrative medarbejdere 500 taxier i det jyske område. Dantaxi udfører taxikørsel i de fleste større byer og i mange landdistrikter. Selskabets hovedkontor er beliggende i Virum, København. Selskabet står bag den landsdækkende taxi-app MOOVE, og har på landsplan over 1.750 taxier tilsluttet.  
 
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Efter otte måneder er der kommet godt 14 millioner i kassen
- Transportministeren er på gaden for at hjælpe passagerer
- Færøerne får flere flyforbindelser i vinterhalvåret
- Lavprisflyselskaber har intentioner om at samarbejde
- Brolejer skal renoveres
- Transportører i Norden kan spare 230.000 ton CO2 årligt
- Analyse klarlægger kompetencekrav til taxi- og OST-chauffører
- Kursen på svenske kroner er faldet - passagertallet er stigende
- El- og nulemissionstaxier får holdepladser i København
- Dansk cabotagestramning bliver hilst med tilfredshed
- Uddannelsesorganisation udvider sit MAN-skab
- Bilister ser meget på tiden - og er svære at rykke

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst