Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Shipping-virksomhed udvider på Aarhus havn

Torsdag 20. juni 2019 kl: 12:42
Share  


Af: Redaktionen

SDK Shipping og Aarhus Havn har underskrevet en lejekontrakt på et areal på ca. 22.000 kvadratmeter på Omniterminalen i havnen, hvor SDK Shipping vil opføre ca. 12.000 kvadratmeter pakhuse til bulk-produkter. Med aftalen kan SDK Shipping A/S udvide sine aktiviteter på Aarhus havn

SDK Shipping har i dag både mægler- og stevedorevirksomhed på Aarhus havn og samarbejder tæt med flere kunder i Aarhus. De nye pakhuse, som forventes færdige i begyndelsen af 2020, vil give mulighed for opbevaring af tørbulk fra både eksisterende og nye kunder på Aarhus havn.


Kundechef Nicolai Krøyer fra Aarhus Havn glæder sig over, at SDK Shipping har så positiv fremgang i sine forretningsaktiviteter, at virksomheden har brug for mere plads i Aarhus.


- Vi noterer med stor tilfredshed, at SDK Shipping vælger at udvide deres aktiviteter her på havnen. Samtidig understøtter den nye lejeaftale vores egen forretningsstrategi, der går ud på at udbygge vores i forvejen markedsledende position på fast bulk, siger Nicolai Krøyer.


Direktør David York fra SDK Shipping peger på, at virksomheden ønsker at indgå i partnerskaber med sine kunder og skabe løsninger til fælles fordele.


- Dette projekt er et godt eksempel på, hvordan vi kan skabe samarbejder til gavn for både kunder, Aarhus Havn og for os, siger han.


Omniterminalen, som blev færdigbygget på Aarhus Havn i 2018, er med den nye lejeaftale og de reserverede arealer ved at være fuldt udlejet.


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Vognmand i Vindinge har fået en kold kasse
- Efter otte måneder er der kommet godt 14 millioner i kassen
- Tyskland mangler mellem 35.000 og 40.000 p-pladser til lastbiler
- Tyske lastbiler bliver mindre og mindre miljøbelastende
- Transportvirksomhed inviterer til fyraftensmøde om nye Incoterms 2020
- Ny fleksibel servicekontrakt tilpasser sig kilometertallet
- Transportkoncern rationaliserer efter opkøb
- Den fireakslede medbringer gods og truck
- Støjskærmen blev billigere - og dermed længere
- Brolejer skal renoveres
- Brande-vognmand kan køre hjem med en brand-ny trailer
- Et britisk farvel til EU uden aftale giver massive problemer

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst