Klik venligst  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Shipping-virksomhed har medvind

Fredag 7. juni 2019 kl: 10:26
Share  


Af: Redaktionen

Hvad er bedst, når det gælder vindmøller. Med- eller modvind. Det afhænger af udgangspunket. Når det gælder drift er modvind vel bedst. Men når det gælder om at får opgaver, må det vel nærmest være medvind - og medvind har Blue Water haft med hensyn til at få en stor opgave for Siemens Gamesa Offshore

Blue Water, der har hovedsæde i Esbjerg og mange års erfaring med transport og håndtering af komponenter for vindmølle-industrien, skal over det næste halvandet år deltage i fire projekter, der består af i alt 183 vindmøller, som skal lastes ud af Esbjerg. 


De fire projekter, der samlet består af 183 vindmøller, lastes af Blue Water ud af Esbjerg Havn, hvor afskibningen sker på installationsskibe. De første af i alt 47 afskibninger er gennemført, og projekterne fortsætter resten af året og næste år.


- Vi er meget glade og stolte over at være blevet valgt til opgaven af Siemens Gamesa Offshore. Det er en vigtig opgave for os, og den medvirker til at fastholde og styrke vores position indenfor logstik og stevedoring for vindmølleindustrien, siger Søren Messmann, der er Head of Operation for Port Services hos Blue Water.


- Vi ved, at vores omfattende erfaring og kompetencer betyder meget for kunderne. Derudover er vores egenudviklede IT-system Compass Wind også værdiskabende for kunderne i forbindelse med hele logistikflowet, siger Søren Messmann videre.


De fire projekter omfatter tre i Nordsøen - Hohe See, Albatros og Borssele - samt et projekt på den amerikanske østkyst - Coastal Virginia. 


Udover selve lastningen af mølle-komponenterne står Blue Water også for fremføring og klargøring af komponenterne i forbindelse med afskibningen.Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Udfasning af benzin- og dieselbiler i EU er på transportministerens liste
- Skibe og borerigge kan genbruges i Frederikshavn
- Bornholmslinjen er klar med næste års fartplan
- Politiet lægger op til øvelse på havet
- Molslinjen får bod for kunders utilfredshed
- Vindmølle på Hirtshals Havn blev overtegnet med over 100 procent
- Aarhus får besøg af hurtigsejlere
- - Vi kan skabe vækst og mindske Danmarks CO2-udledning med op til 70 procent
- To brancheforeninger smelter sammen til én
- Køge får nye havnekajer på en halv kilometer
- Ny lederuddannelse har maritimt fokus
- Færgefarten fortsætter fremdriften

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst