Klik venligst  
Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Cykelrejsearrangør i Herning er kørt i skifteretten

Torsdag 6. juni 2019 kl: 16:33
Share  


Af: Redaktionen

Virksomheden Peder Pedersen ApS (EU Cykelrejser ApS) er taget under konkursbehandling ved retten i Herning. Selskabet blev registreret i Rejsegarantifonden 12. oktober 2018 og drev virksomhed med salg af cykelrejser

Skifteretten i Herning tog tirsdag i denne uge selskabet Peder Pedersen ApS, der havde adresse på Teglvænget i Herning, CVR-nr. 36406003, under konkursbehandling.


Advokat Troels Tuxen, Bech-Bruun Advokatpartnerselskab, Langelinie Allé i København er udpeget som kurator.


Rejsegarantifonden oplyser, at selskabet blev registreret i fonden 12. oktober sidste år. Selskabets registrering i fonden blev slettet 10. april i år. 


Forinden havde fonden varslet, at selskabet skulle afdække fondens fulde risiko, fordi selskabets kapitalberedskab efter fondens opfattelse ikke var tilfredsstillende. Baggrunden herfor var, at fonden havde modtaget regnskabsmateriale, der afveg væsentligt fra de budgetter, selskabets havde fremsendt i forbindelse med registreringen. Selskabet bad herefter om at få registreringen i fonden slettet. Selskabet oplyste, at allerede solgte rejser ville blive gennemført som planlagt, hvilket efterfølgende har vist sig ikke at være muligt. 


Der var efter det oplyste ikke nogen kunder ude at rejse, da konkursdekretet blev afsagt. 


Selskabets tidligere ledelse har oplyst, at selskabet har solgt rejser til afvikling i de kommende måneder. Hvis der er tale om pakkerejser eller sammensatte rejsearrangementer, som kunderne købte i den periode, selskabet var registeret i fonden, vil kunderne være omfattet af fondens dækning. Selskabet havde efter det oplyste forudbetalt en stor del af underleverandørerne vedrørende disse rejser før konkursen, og kurator undersøger derfor mulighederne for i et samarbejde med fonden at gennemføre de planlagte rejser. Kurator kontakter de pågældende kunder herom snarest muligt. 


Fonden har ikke pt. modtaget tilstrækkelige oplysninger til at estimere, hvor stort et tab fonden må forvente at blive påført ved konkursen. 


Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Udfasning af benzin- og dieselbiler i EU er på transportministerens liste
- Fjernbus-selskab tilføjer flere forbindelser gennem nyt salgssamarbejde
- Jobmesser skal afhjælpe chaufførmangel
- Sager mod Kombardo Expressen vil blive afvist
- Lastbil- og busdirektør har været 25 år i samme virksomhed
- 27-årig kørte uden billet 163 gange på halvanden måned
- Bornholmslinjen er klar med næste års fartplan
- Rejsende med SAS kan købe biobrændstof til flyveture
- Persontransportselskab er til salg
- Flere husstande har flere biler
- Nye og større biler øger CO2-udslippet
- Fjernbusselskab støtter globale klimastrejker

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst