Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Cykelrejsearrangør i Herning er kørt i skifteretten

Torsdag 6. juni 2019 kl: 16:33
Af: Redaktionen

Virksomheden Peder Pedersen ApS (EU Cykelrejser ApS) er taget under konkursbehandling ved retten i Herning. Selskabet blev registreret i Rejsegarantifonden 12. oktober 2018 og drev virksomhed med salg af cykelrejser

Skifteretten i Herning tog tirsdag i denne uge selskabet Peder Pedersen ApS, der havde adresse på Teglvænget i Herning, CVR-nr. 36406003, under konkursbehandling.


Advokat Troels Tuxen, Bech-Bruun Advokatpartnerselskab, Langelinie Allé i København er udpeget som kurator.


Rejsegarantifonden oplyser, at selskabet blev registreret i fonden 12. oktober sidste år. Selskabets registrering i fonden blev slettet 10. april i år. 


Forinden havde fonden varslet, at selskabet skulle afdække fondens fulde risiko, fordi selskabets kapitalberedskab efter fondens opfattelse ikke var tilfredsstillende. Baggrunden herfor var, at fonden havde modtaget regnskabsmateriale, der afveg væsentligt fra de budgetter, selskabets havde fremsendt i forbindelse med registreringen. Selskabet bad herefter om at få registreringen i fonden slettet. Selskabet oplyste, at allerede solgte rejser ville blive gennemført som planlagt, hvilket efterfølgende har vist sig ikke at være muligt. 


Der var efter det oplyste ikke nogen kunder ude at rejse, da konkursdekretet blev afsagt. 


Selskabets tidligere ledelse har oplyst, at selskabet har solgt rejser til afvikling i de kommende måneder. Hvis der er tale om pakkerejser eller sammensatte rejsearrangementer, som kunderne købte i den periode, selskabet var registeret i fonden, vil kunderne være omfattet af fondens dækning. Selskabet havde efter det oplyste forudbetalt en stor del af underleverandørerne vedrørende disse rejser før konkursen, og kurator undersøger derfor mulighederne for i et samarbejde med fonden at gennemføre de planlagte rejser. Kurator kontakter de pågældende kunder herom snarest muligt. 


Fonden har ikke pt. modtaget tilstrækkelige oplysninger til at estimere, hvor stort et tab fonden må forvente at blive påført ved konkursen. 






Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Mangel på mekanikere og reservedele påvirker togdriften i det sydlige Jylland
- Refusion af flybilletter kunne ske via passagerernes rejseagent
- Antallet af togrejser steg i årets første to måneder
- Passagerer tilbage til busser og tog er emnet på høring på Christiansborg
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Tur i pirattaxi på få kilometer kostede en del tusinde kroner
- Fredag 12. marts 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau
- Rutesektor har fået ny næstformand
- 32 kilometer spor skal bane vejen for hurtigere tog på Lolland
- Nye løsninger skal få flere passagerer i den kollektive trafik
- Fremtidens kollektive transport er kommet tættere på i Nordjylland
- Regionale buslinier i Hovedstaden skifter til el-drift

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst