Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp
Forsiden
      

Politiet pågreb flere kriminelle ved aktion ved Motorvej E45

Fredag 10. maj 2019 kl: 14:19
Share  


Af: Redaktionen

Udlændingekontrolafdelingen (UKA Vest) afholdt i tæt samarbejde med Told torsdag eftermiddag og aften en stor kriminalitetskontrol ved Motorvej E45 nord for grænsen, hvor alle person- og varevogne kom igennem en sluse og en del blev valgt ud til yderligere kontrol. Det gav afkast i form af store mængder formodentlig stjålne ting

Ved kontrollen, hvor flere omrejsende kriminelle blev standset og efterfølgende anholdt, deltog blandt andet personale fra Toldstyrelsen. På rasteplads Oksekær Vest blev alle person- og varebiler vinket ind på rastepladsen. Her blev en del af dem så udtaget til nærmere kontrol.


Da en polsk kassevogn blev åbnet, så den i første omgang ud til kun at indeholde gamle dæk, men de to mænd i bilen blev bedt om at tage dækkene ud. Bag dækkene holdt en Husqvarna-havetraktor, som viste sig at være stjålet fra et maskinhus i nærheden af Tønder. Den ene mand fremviste falsk ID-dokumenter, mens hans ægte dokumenter blev fundet skjult i bilen. Det viste sig, at manden i forvejen havde indrejseforbud i Danmark. Den anden polske mand blev sigtet for hæleri. De blev begge fremstillet i grundlovsforhør i retten i Sønderborg fredag.


En rumænsk bil med tre mænd viste sig at indeholde store mængder af især håndværktøj, hvor betjentene fra UKA Vest med det samme kunne konstatere, at noget af værktøjet var efterlyst som stjålet. I bilen lå også sølv- og guldsmykker. Der er indtil videre konstateret tyvekoster for ikke under 75.000 kroner.


I en finsk bil afslørede politiet en rumænsk mand med en større mængde stjålet håndværktøj. Nogle af tingene viste sig at være stjålet fra varebiler - resten af værktøjet skal undersøges nærmere.


Derudover blev en herboende russisk statsborger og en herboende polsk statsborger sigtet for overtrædelse af henholdsvis lægemiddelloven og lov om dopingmidler ved at have ulovlige dopingmidler på sig til eget forbrug. To polske mænd blev sigtet for overtrædelse af henholdsvis knivloven og våbenloven, og en ukrainsk mand måtte betale 5.000 euro i bøde for forsøg på at udføre et større pengebeløb end tilladt.


En dansk far med sin lille søn måtte efterlade sin bil på rastepladsen. Pladerne blev pillet af, da bilen ikke var forsikret, som loven kræver.
Klik venligst

© Copyright 2019 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Transportfirma i Aabenraa har taget flexibel trailer i brug
- Scania lancerer ny 13-liters motor med 540 hestekræfter
- Mercedes-Benz har sat strøm til en minivan
- City-traileren er åben for lidt af hvert
- Dårlig skiltning ved vejarbejder skyld i ulykker
- Elevator skal hjælpe trafikken under reparation af Ny Lillebæltsbro
- Limfjordstunnelen har det bedre end ventet
- Brancheorganisation opfordrer til bred enighed om infrastruktur
- Nye regler i miljøzonerne straffer mere miljøvenlige lastbiler
- Politiet tog 5.300 bilister i at køre for hurtigt
- Transportorganisation får digitaliseringschef og ny afdeling
- Politiet kontrollerede 99 vogntog i det nordlige Jylland

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst

Klik venligst

Klik venligstKlik venligst