Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Lav kundetilfredshed udløser bod til Molslinjen

Onsdag 1. maj 2019 kl: 11:33
Af: Redaktionen

En kundetilfredshedsmåling for lavsæsonen 2019 for Molslinjen A/S’ færgebetjening af Bornholm viser, at rederiet i to ud af fem kategorier ikke lever op til målet. På den baggrund har ministeriet opkrævet en bod fra Molslinjen A/S på omkring 200.000 kroner. Derudover modtager selskabet en bod på 1,3 millioner kroner for mangel på behørig dokumentation for bodsfritagelse ved aflysninger og forsinkelser samt for mangelfuld indsættelse af erstatningsfærge

Ifølge kontrakten med Transport-, Bygnings- og Boligministeriets om færgebetjeningen af Bornholm skal Molslinjen A/S to gange om året få gennemført eN kundetilfredshedsmåling af færgebetjeningen af Bornholm - en gang for henholdsvis lav- og højsæson. For den nuværende lavsæson kan ministeriet fastslå, at resultatet af målingen for to ud af de fem kategorier ikke er tilfredsstillende.


- Det er vigtigt, at passagererne på færgebetjeningen af Bornholm får en god og tilfredsstillende oplevelse med Molslinjen A/S, og det fremgår af den kundetilfredshedsmåling, der nu er foretaget, at dette ikke altid er tilfældet. Jeg forventer derfor, at Molslinjen A/S forbedrer resultaterne til næste måling, siger transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA).


Molslinjen A/S overtog færgebetjeningen af Bornholm 1. september sidste år. To måneder senere udtalte transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen en alvorlig kritik af, at Molslinjen A/S havde forsømt at indsende dokumentation til ministeriet for aflyste og forsinkede afgange samt for brugen af erstatningsfærgen. I forlængelse heraf opgjorde ministeriet i januar 2019 boden til Molslinjen A/S på grund af forsinkelser, aflysninger og mangelfuld indsættelse af erstatningsfærge til 3 millioner kroner. 


I perioden januar-marts i år har Molslinjen A/S ifølge ministeriet endnu en gang forsømt at indsende behørig dokumentation i forbindelse med en del forsinkelser og aflysninger, ligesom der har været nogle episoder med mangelfuld indsættelse af erstatningsfærge til og fra Bornholm. Den nye bod er opgjort til cirka 1,3 millioner kroner.


- Det er kritisabelt, at Molslinjen A/S fortsat ikke altid indsender behørig dokumentation til ministeriet i forbindelse med aflyste og forsinkede afgange – og at omfanget af aflyste og forsinkede afgange såvel som mangelfulde indsættelser af erstatningsfærgen er for højt. Jeg har derfor en klar forventning om, at Molslinjen vil gøre sit yderste for, at det bliver reduceret, og at dokumentationen til ministeriet bliver behørig, siger Ole Birk Olesen.


Transport-, Bygnings- og Boligministeriet har opkrævet bod til Molslinjen A/S som led i ministeriets løbende opfølgning af kontrakten mellem ministeriet og Molslinjen A/S om færgebetjeningen af Bornholm.


Derudover foretager ministeriet i øjeblikket en skibsteknisk undersøgelse, som skal afdække, hvorvidt Molslinjen A/S overholder kontraktens komfortkrav, hvorefter den teoretiske andel af passagererne, der på en overfart bliver søsyge, ikke må overstige 10 procent. Ministeriet fortsætter således sin tætte opfølgning af Molslinjens færgebetjening af Bornholm.


Interesserede kan læse kundetilfredshedsanalysen her:









Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Skanderborg-virksomhed er endt i konkurs
- Seks meldes døde
- Entreprenør tog tre tre-akslede tandem-trækkere med til Herskind
- Dem fra Nordlunde har fået en ny fire-akslet maskinanhænger
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Ny limfjordsforbindelse bliver emne på samråd med transportministeren
- Overføringsanhænger skal føre containere til og fra opgaverne
- Slagelse-virksomhed skal bruge to nye trækkere til entreprenøropgaver
- 23-årig kørte i stjålet lastbil
- Pusher-trækker skal tage læsset med gyllevogne med mere
- Beskæftigelsen steg med 33.600 på et år
- Fragtfirma medbringer truck til lasten

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst