Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Tørhavn får nye lager- og logistikejendomme

Onsdag 24. april 2019 kl: 22:11
Af: Redaktionen

Efterspørgslen efter ledige lager- og logistikfaciliteter er stigende, og andelen af ledige lagerejendomme er lav. I Trekant-området betyder det, at Taulov Dry Port udvider kapaciteten af fleksible lagerløsninger med et nyopført lager- og logistikbyggeri på i alt 49.300 kvadratmeter i 10,5 meters højde. Byggeriet hører til blandt de største i Danmark inden for lager og logistik

Investeringen i det 49.300 kvadratmeter store logistikbyggeri, der kommer til at ligge i ét af Danmarks største transportknudepunkter med adgang til motorvejsnettet (E20/E45), jernbanen, Billund Lufthavn og Fredericia Havn, bliver den hidtil største investering i Taulov Dry Port. PFA og ADP indgik i efteråret 2017 et joint-venture, hvor de to parter i fællesskab over de næste 10 år vil investere mellem 1,5 – 2,0 milliarder kroner i udviklingen at Taulov Dry Port, som skal være et førende multimodalt transport- og logistikcenter.


Lagerfaciliteter med central beliggenhed
De internationale trends går mod konsolidering af gods i centrale transportknudepunkter, og med opførelsen af de 49.300 kvadratmeter lager- og logistikejendomme, vil Taulov Dry Port kunne styrke sin position som et førende knudepunkt for transport og logistik. 


Koncentrationen af transport- og logistikoperatører i Taulov ved Fredericia er i forvejen høj, fordi den centrale beliggenhed giver optimale betingelser for konsolidering af gods til oplagring og videredistribution til kunder og nærmarkeder. 


- Med opførelsen af 49.300 kvadratmeter lagerejendomme tager vi et vigtigt skridt i udviklingen af Taulov Dry Port. Vi bygger ét af Danmarks største lager- og logistikcentre i 10,5 meters højde, hvilket giver os et unikt og fleksibelt produkt, som imødekommer kundernes krav til effektiv godshåndtering og central beliggenhed i forhold til konsolidering af gods, siger Rune D. Rasmussen, der er marketingdirektør (CCO) i ADP A/S.


Lagerejendommene udlejes i enheder ned til 2.000 kvadratmeter, og de enkelte enheder kan skaleres og indrettes til håndtering af forskellige former for produkter og typer af virksomheder. Lagrene opføres med porte og ramper. Der er ligeledes mulighed for etablering af kontor- og administrationsfaciliteter i indskudte mezzanin.


- Vi følger nøje udviklingen inden for lager og logistik, og lige nu oplever markedet den laveste tomgang inden for lager- og logistikejendomme i 10 år. Opførelsen af de 49.300 kvadratmeter lager- og logistikejendomme vil understøtte markedets efterspørgsel efter ledige lejemål, og projektet er samtidig strategisk vigtigt for os i forhold til at præge udviklingen inden for logistikejendomme, siger Mikael Fogemann, der er Chief Portfolio Manager hos PFA.


Udviklingen af de 49.300 kvadratmeter lager- og logistikejendomme er første projekt i en række kommende projekter, som over de næste år vil udvikle Taulov Dry Port.


Om projektet:
  • Det nye lager- og logistikcenter opføres i to etaper. Første etape på 26.000 kvadratmeter forventes at stå klar ved udgangen af 2020, og de sidste 23.300 kvadratmeter vil stå klar midt i 2021




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Ny elektrisk motor er en del af større batteri-elektrisk lastbilprogram
- Politiet tilbageholdt lastbil i Kalundborg
- Havn på Djursland nåede rekordomsætning for femte år i træk
- En plus en plus en plus en - bliver et 34 meter langt vogntog
- Vognmand fra Brylle hentede påhængsvogn til veksellad i Hedensted
- Tysk-italiensk joint venture har fået ok fra konkurrencemyndighederne
- Green Truck Award endte igen hos Scania
- Forhandler af store og små køretøjer er tilfreds med 2023-resultatet
- Lastbilchauffør blev overfaldet af to mænd på rasteplads ved Holbæk
- 47 fik guldmedaljer ved DM i Skills 2024
- Chauffører underviser skolebørn i trafiksikkerhed
- Fredag 19. april 2024 lå brændstofpriserne på følgende niveau

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst