Redaktion   •   Abonnement   •   Nyhedsmail   •   Annoncering   •   Skriv din egen nyhed   •   Websider og PR   •   Hjælp   •   Transportjob
Forsiden
      

Transportkoncern havde omsætnings- og indtjeningsfremgang i 2018

Onsdag 24. april 2019 kl: 11:41
Af: Redaktionen

Aktionærerne i Nordic Transport Group A/S (NTG) har på selskabets ordinære generalforsamling godkendt selskabets årsrapport for 2018. Årsrapporten viste, at både omsætning og indtjening er gået frem

NTG’s omsætningen steg i 2018 med 56 procent fra 2,9 milliarder kroner i 2017 til 4,5 milliarder kroner sidset år. Stigningen i omsætningen blev positivt påvirket af opkøbet af schweiziske Gondrand Group i april sidste år. 


I divisionen Road & Logistics steg omsætningen 47 procent fra 2,5 milliarder kroner i 2017 til 3,6 milliarder kroner i 2018. Omsætningen i divisionen Air & Ocean steg med 112 procent fra 410 millioner kroner i 2017 til 871 millioner kroner i 2018. NTG oplyser i årsrapporten, at selskabets organiske omsætningsvækst var på 13 procent, når der justeres for opkøb.


NTG’s bruttofortjenesten steg 61 procent fra 546 millioner kroner i 2017 til 877 millioner kroner i 2018, mens driftsresultatet (EBIT før særlige poster) steg 20 procent fra 158 millioner kroner i 2017 til 189 millioner kroner i 2018. 
EBIT-marginen (før særlige poster) blev 4,2 procent i 2018 mod 5,4 procent i 2017.


I 2019 forventer NTG positiv vækst i både omsætning og indtjening.


- 2018 var et skelsættende år for NTG, hvor specielt opkøbet af schweiziske Gondrand Group øgede vores samlede forretningsomfang betydeligt samtidigt med, at vi evnede at drive tocifret organisk vækst i vores eksisterende forretning, siger Mikkel Fruergaard, der er administrerende direktør for Air & Ocean hos NTG.


- Integrationen af Gondrand - samt de øvrige mindre opkøb vi foretog i 2018 - forløber planmæssigt og forsætter ind i 2019, hvilket allerede nu har givet os mulighed for at tilbyde endnu bedre service på endnu flere geografiske markeder, siger han videre.


Mikkel Fruergaard peger på, at det ikke kun er i omsætning, indtjening og antal geografiske markeder, at NTG vokser. 


- Vi servicerer også større og mere internationale kunder, der efterspørger komplette transportløsninger, hvilket passer fint med vores ambition om at være en foretrukken og betroet transport- og logistikpartner. NTG handler helt grundlæggende om at tilbyde omkostningseffektive transport- og logistikydelser, der overgår vores kunders forventninger. Det kræver dygtige, motiverede og innovative medarbejdere, der hele tiden er villige til at flytte grænserne for god kundeservice, siger han.


NTG A/S - Nordic Transport Group A/S - har planer om at blive børsnoteret i løbet af 2019.


Om NTG:
Nordic Transport Group A/S, der blev grundlagt i 2011, er siden vokset til international speditør, der opererer fra over 100 kontorer med over 1.300 ansatte i 31 lande. 




Klik venligst

© Copyright 2024 transportnyhederne.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Print siden  

- Seks meldes døde
- Havn investerer og reducerer sin gæld
- Containerskib sejler bro ned
- Skibe, der transporterer offshore-personale, bliver omfattet af ny international sikkerhedsstandard
- Kli­ma­re­gu­le­ringen af den globale skibsfart tager små skridt fremad
- Transport-koncern fra Esbjerg havde fremgang på bundlinien
- Lavere efterspørgsel og overkapacitet påvirkede resultatet hos tysk transportkoncern
- Rederi-koncern med islandske rødder lancerer rute uden om Frankrig
- Toldstyrelsen opfordrer virksomheder til at forberede sig på nyt it-system til eksport
- 31-årig anholdt i sag om indsmugling af 300 kg kokain
- Havneatlas giver overblik over danske erhvervshavne
- Havn melder sig ind i erhvervsorganisation

Skriv din kommentar:
Alle felter skal udfyldes!

Titel:
 
Kommentar:
 
Navn:
 
Email:

Adresse:

By:

Indtast bogstaverne: ÆØÅ
- så hjælper du os med at undgå spam.

Bemærk: For at undgå misbrug bliver din IP adresse logget!
Klik venligst